Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atandım. Emekliliğim nasıl olacak?

veyselözaydın1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bülent bey benim ilk ssk girişim 1999 ocak son raporumu iki ay önce aldım 2012 de yani ilk çalıştığım zaman raporum yoktu şimdide ömss yi kazandım ve hizmetli kadrosundan sormak istediğim 1999 ocak ilk ssk girişim olduğu için sonradanmı hastalanmış oluyorum kısaca iki ay önce aldığım raporda yüzde 62 ydi yani malülen emekli olabilirmiyim teşekkür ederim.

İlk sigortalı olduğunuzda maluliyet derecesinde işgücü kaybınız yokken, "bugün" % 60 ve üzeri rapora sahipseniz, evet, diğer şartlar uygusa, malulen emeklilik hakkınız var. Ancak, memur olarak emekli olabilmek için memurlukta 10 yıllık hizmet sürenizin dolması lazım.

teşekkür ederim emeklilik konusunda hemenmi başvurmalıyım sgk ya yoksa günlerimin dolmasına yakın bi zamandada başvursam olurmu ? Ayrıca tekrardan çok çok teşekkr ederim ilginize.

Şimdi başvuracak bişey yok zaten. Malulen emekli olabileckseniz memur statüsünde, 10 sene sonrasının işi bu.

Üst Alt