Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atandım. Özel sektörde çalışıyorum. İşten ne zaman ayrılmalıyım?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar istanbul bakırköy tapu ve kadastro genel müdürlüğüne bilgisayar işletmeni olarak atandım özeldede çalışıyorum aynı zamanda hemen yarınmı ayrılmalıyım işten yoksa nereye atandığım belli oluncamı kendi şehrime atandım bu arada

yarın iş yerinden izin al atandığın kurumla görüş onlar sana bilgi verecekler...

ibrahim hocam atandığı kurum derken kasteddiğin il mudurlukeri değilmi

ulan biz ne yaptık anlamadım gitti arkadaş yaff çalmadık çırpmadık gasp yapmadık adam vurmadık kimsenin ırzına namusuna yan bakmadık ne am.....m bir iştir birtürlü bize bir şans çıkmıyor arkadaş yaaaa :( atalarımız boşa dememiş yaaaa çıktığın yerden yada si....n yerden şans güleçek !!!! arkadaşlar kusura bakmayın inan okadar bunalımdayım kendine okadar mukayet olan bir insanım ama songünlerde hele hele bugün iyice gerildim ALLAH beni şaşırtmaz inşaALLAH :( arkadaş hayatım boyum boyu haram lokma ağzımızdan gecmedi kimseyi bilerek veya bilmiyerek dahai üzmedim üzamemde ama bu nasıl imtihandır ALLAHIM bana sabır ihsan eyle yarabbim :(

Engellektuel;
evet kurumun il müdürlüğüne giderek bilgi sahibi olabiliyorsunuz...

Üst Alt