Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile belediyelere memur olarak atananlar, memnun musunuz?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memnunsunuz yerinizden ne iş yapıyorsunuz gih sınıfındamısınız hangi şehirde çalışıyorsunuz tavsiye edermisiniz bu kurumu yardımcı olabilirmisiniz

Ben memur olarak atandım allaha şükür çooook memnunum

ekinos hangi kurumdasın özel değilse bilgi detay verirmisin ben mesela sakarya büyük şehir belediyesinde devlet memuru statüsünde devlet memuru olarak çalışabilirmiyim ekpss 'den iyi bir puan alırsam?

ve şartları nasıl olur rahat olur mu?

tşk, sayg

Belediyeler KPSS ile alım yapılmıyor mu? Belediyede memur olmak diğer kamu kurumlarına göre çok daha iyi seviyede şartları var ama önemli olan belediye de çalışmak :):)

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde gih sınıfında çalışan memur arkadaşlar varmı

[FONT=sans-serif]İstanbul Büyükşehir Belediyesinde gih sınıfında çalışan memur arkadaşlarım işinizden memnunmusunuz riskleri çokmu hangi birimdesiniz servisiniz yemeğiniz varmı var iste ücretlimi biraz bilgi verebilirmisiniz geçmeyi düşünüyorumda geçicide olsa yardımcı olursanız çok sevinirim[/FONT]

belediyede çalışan arkadaşlar kaç para maaş geçiyio elinize?

Üst Alt