Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile Hastane-Hizmetli kadrosuna atananlar ne iş yaparlar, ne kadar maaş alırlar?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
Arkadaşlar şans bu ya
Önlisans mezunu olarak Son tercihime hizmetli kadrosu yazmıştım :) geldi

hastanelerde hizmetli kadroları ne iş yapar ve ne kadar maaş alırlar
derecesi 12

kardeş ilk önce hayırlı olsun..kura ilemi atandın yoksa sınav ilemi

Maaşı tam bilmiyorum ancak hastanelerde temizlik türü işleri taşeron firma elemanları yaparlar. Hizmetli arkadaşlara da genelde basit seviye memurluk işleri yaptırılıyor. Eğer taşeron firma yoksa o zaman iş zor ancak hastanelerde bu tür işleri artık taşeron firmaları üstleniyor.

çok pardon yazmamışım
önlisans mezunu olarak atandım

benım elemanım atandı bı gun acılde hasta kydı yapıyo 3 gun tatıl bekar maası 1850

Arkadaşlar Peki ömssssss ile atananlarda kadro geçişi olabiliyormu
teknik kadroya vs geçiş gibi veya ne şartlarda oluyor

Bende türkiye halk sağlığı kurumuna orta öğretimden hizmetli olarak atandım. Bakalım ne iş verecekler.olmadı sınava tekrar gireriz ben başvuru yaparken memur birisi önlisanstan başvuru yapmıştı

görev dağılımı nda yada çalışacak kişinin atanacağı departmandan kim sorumlu arkadaşlar
il sağlık mudurumu

hocam 1850 net maaşmıdır
döner sermaye dahilmidir

bende nevşehir hastaneye hizmetli ön lisans olarak atandım ne zaman başlarız ve ne iş verirler bilen varsa yardım

Arkadaşım ben ilkeri derece işitme kayıbım işitme cihazları kullanıyorum mart 2013 tarihinde ömss 2. atamaları TKHB atandım ve önlisans mezunluyum hizmetli olarak çalışıyorum ve hala aday memurum şuan ilk işe başladığımda bana MHRS görev verdi iş rahat ama çok dikkatli olmak zorunda yoksa sorun oluyor temizlik falan vermiyor taşeron işçiler üstleniyor onlar işi yapıyorlar her hastaneler böyle maaşım 1750 tl sermaye döner+vergi muaf+çocuk yardımı dahil...

Üst Alt