Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından gelen cevap

trtekin

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Bilgi edinme talebiyle Bakanlığımıza yaptığınız başvuruya istinaden Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile yapılan yazışma sonucunda alınan bilgiler aşağıda yer almaktadır;
Özürlülerin devlet memuru olarak istihdam edilmeleri ve boş özürlü kontenjanlarının doldurulması açısından çok önemli bir dönüm noktasına işaret eden Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) ve kamu kurum ve kuruluşlarınca istihdam edilecek olan özürlü memurların alım usulüne ilişkin usul ve esaslar “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları Yapılacak merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik” ile belirlenmiştir. Sınav ve Kura sonrasında doldurulacak olan kadrolar ve ilk aşamadaki atamaların tamamlanmasının ardından boş kadrolara dair yapılacak olan diğer atamalar Devlet Personel Başkanlığının yapacağı değerlendirmeler ve kamu kurumlarından gelen personel talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
29 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen Özürlü Memur Seçme Sınavı yenisi yapılıncaya kadar geçerli olup, bu süre zarfında yapılacak olan atamalara dair duyurular ilgili kurumların web sayfalarında duyurulacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

kesin bir tarih veremiyorlar biraz zor görünüyor 2.tercihler

Artık buunlar can sıkmaya başladı ya bi atamayı gerçekleştirmek bu kadar mı zor medyada show yapcaklarına icraatla bizleri utandırmalılar lanet okumaktan ağzım yamuldu bu hükümete yeter artık !!

Bugün tlf görüştüm nerdeyse bire bir aynı cevabı aldım..

secimler olsun inş bunların karşılığını alacaklar.

Otomatiğe bağlamış bakanlıkta ki yetkili arkadaş, mesaj gönderen herkese aynı maili gönderiyor... Bizzat bakana ulaşamadığımız taktirde sesimizi duyurmak ve bilgi almak zor gözüküyor...

arkadaşlar imza kampanyasına devam, duyurun etrafınıza da, tweet atın listenize ya da faceten yazın gruplara... inanın bugun 2 saatimi ayırdım zira kaç gündür giremiyordum
bazı sayfa yöneticileri hemen sayfalarında paylaştılar, çok duyarlı olanlar hemen paylaşalım diyorlar sağolsunlar tam tersi de var tabii ama napalım biz elimizden geleni yapalım da...
buna da yoğunlaşın destek olun arkadaşlar çok az kişiyiz kampanyayı sahiplenen

ÖMSS HATALARI DÜZELTİLSİN KADROLARI ARTTIRILSIN DEVLET %3 ŞARTINI YERİNEGETİRSİN. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Bakanımızın bu konuşmasından, ÖMSS' nin gerek sınavla, gerekse kura usuli ile ek yerleştirmelerin bir hafta içinde olabileceğinimi söylemek istiyor acaba.

Arkadaşlar bu haber yeni değil ilk atamalardan önce yazılmıştı bu haber. yazıdan da bunu anlayabilirsiniz.

sanirim yeni insallah birseyler olacak

Arkadaslar bu haberin tarihi eskidir. Eskı haberi gündeme getirerek ne yapmaya calisiyolar anlamiş degilim.Resmi olmayan hiç bir habere itibar etmeyin lütfen

kısa bir araştırma sonucu evet bu haberin eski olduğu anladım arkadaşlar, resmi hiç bir açıklama yok, kimse bundan sonrası için ümit etmesin.

Evet arkadaşlar bu haber ilk atamadan önceydi ....ozaman daha kısaydı , ben bu haberde ek atama ve benzeri yoruma rastlamıdım....ek atama süreci öyle gözüküyorki ekim sonunu bulacak ....atamalar bile tamalanmadı...
Ek Atama dan bence çok birşey beklemeyin,Ek atamada düz lise Alımı taş çatlasın atanıp gitmeyendi eksik evraktı 1200 kişiyi bulmaz bunun yine en az 300 ünden sertifika ister .... sertifika veya benzeri bir şart aramayan alımlar iyimser bir bakışla en düşük atanan atama puanı 80 puanı görmez..80 ila 85 puan arası da en az yine 2 bin kişi üzeri boşta kalır.....istisnalar da kaydeyi bozmaz ...şart olan bu atama gibi 3 binli rakamlarda 4 binli rakamlarda olan ikinci bir atama....kanımca ozaman istisnalar dışında 80 üzeri tamamen atanır taban puanda 75 lere düeşer ....3. Bir atamada yapılırsa 75 ila 80 arasıda pek kimse boşta kalmaz...taban puan 70 lere düşer...

Zor Bir süreç ....Ben Şahsıma İkinci ve üçüncü Bir atama yapılacağına İnanıyorum...Ama sabır lazım .....Sabrımızı zorlayan ise Ömss deki belirsizlikler....2 v3 atamalar kesin olsa ortlama tarihlre belli olsada beklesek ...nerde.....

Hep neden bizleriz bekleyen bizlerin nekadar sıkıntı çekdigi ortada bizler sadece iş iştiyoruz bir iş vermek bukadarmı zor merak edyorum

hükümet bizlere yine 'rüyalarda buluşuruz' şarkısını söylemeye başladı. hadi hayırlısı

Üst Alt