Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile ilgili Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü sayın Dr. Aylin Çiftçi

Konular
49
Reaksiyonlar
0
ÖMSS ile ilgili Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü sayın Dr. Aylin Çiftçi nin düz memur kadroları açılacağına yönelik çok değerli açıklamaları vardı ...... Sanırsam sayın Fatma Şahin bu açıklamalara yönelik bir çalışma başlattı ...
İyiki varsın sayın bakanım ... İyikide varsın Sn Başbakanım sn Recep ERDOĞAN Bey .....
sizler varsınız da sahipsiz değiliz unutulup ötekileştirilmiyoruz ...
Sn Bakan Faruk çeliği'de unutmamak lazım herzaman ilk resmi kadro açıklamalarını o yapıyor ... O nun da emeği çok Allah cc kendi nefsime sizlerden razı olsun ...

Not :Arkadaşlar Lütfen bu yazıma mualefet olmak için olur olmaz yorumlar yazmayın ...sezarın hakı sezara

Aşşağıdaki linki tıklayın ve izleyin ....
Memurlar.Net - Video (Çiftçi: II. ÖMSS atamaları Şubat'ta)

kalendar bilgi için cok sağol inş. herşey cok güzel olacak :)

ömss de birdaha hemşire veya sağlık teknikeri kodrosu açılmayacak yukardaki linki tıklayın izleyin

işallah herşey umduğumuz gibi olur birde şu tercih sayısı artsa çok güzel olacak valla yoksa yine bu 84 puan ile boşta kalmaktan korkuyorum açıkçası düz memurluk olursa çok güzel olacak

bıraksınlar takla atmayı da adam gibi icraat yapsınlar. tamam bize belki de tarihte hiç olmamış kadar değer vermiş gibi gözüküyorlar ve doğrudur da... amma bizim üzerimizden siyaset ve şov yapanlara hakkımı helal etmiyorum. önce dürüst olup şu 20000 kadroyu versinler 2013 de çalışan kadar engelli alınacak söylemlerini de bu zatı muhteremler söylemişti unutmayalım. bize en azından dürüst davranan aylin çiftçi hanımdan ALLAH razı olsun... saygılar

Kalenderşah istersen siyasete girme süreçteki kokuşmuşluğu benden daha iyi biliyosun neler döndüğünü sezarın hakkı diyosun keşke ahmet mehmet olsalardı sezar olmasalardı daha vicdanlı olurlardı gibi ...

Şubat bitecek hala kadroları tercih etme linkleri açılmadı. Sınavın yapılma tarihinin üzerinden tam 1 sene geçmiş olacak ama hala tık yok..

bio ben arkadaşım olarak görüşlerini seviyorum genelininde arkasındayım ; siyaseti seviyorum yorumum siyasi anlaşılmasın

bio sertifikalar ile ilgili bir başlık açtım önemli bir konu .... basında vb yerlerden gazete haberlerinede verdim...en çokta senin o başlıkta yorumunu görmeyince üzüldüm ... başlığı bir incele

şimdilik sadece beklemedeyiz konuşmak için amma velakin ilk açılan kadroları unutmayalım bu memleketin yarısı imam kuran okutucu müezzin di ilk kadrolarda sadece bekliyoruz daha önceki yanlışların düzelip düzelmeyeceğini bence biraz haksız hükümet şakşakçılığı olmuş kalender kardeş lütfen yanlışta anlama sevebilirsin sevmeyebilirsin ama ömss ile ilgili sadece yanlışları izliyoruz şuana kadar benim açımdan alkışlanacak hiçbirşey olmadı sözler vaatler hep boş çıktı umarım bu defada boş çıkmaz

Üst Alt