Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile İSKİ'ye atananlar var mı?

M.E.Ç.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle atanan bütün arkadaşları kutlarım iski yi kazanan arkadaşlar bundan sonra izlemek yol ve Tanışmak amacıyla bu başlığı açtım. Benim puanım 83.088 ilk tercihim

atandıysanız hayırlı olsun.

bende iskiye atandım (eyüp) bu arada herkese hayırlı olsun. gereken evraklar ve ne zaman başvurulacağı konusunda bilgisi olan var mı?

Ben bursadan atandım arkadaşlar hayırlı olsun.

Arkadaşlar evrak listesi yayınlandığında buradan haberleşelim. Bilgi alışverişinde bulunalım.

bende atandım arkadaşlar ama bilgisayar sertifikası olarak transkrip geçer li değil mi ona güvenerek yazmıştım ve atandım çok şükür

bende dün(cuma) evrakları teslim ettim 13:00 gibi. dediklerine aynen katılıyorum "pasaman" ulaşımı gerçekten çok zordu. Belli bir yerden taksi ile gidebildim. metrobüsten okmeydanından inip iskiye doğru yürüdüm otoyoldan aşağı doğru indip sora sora bir türlü bulamadım durakları taksiye binmek zorunda kaldım.. dediklerin doğru 1-1.5 ay içinde yerleştirilebiliriz. bende haftaya şuan çalıştığım işimden ayrılıyorum. tatilimi geçirmiş olacağım :)
herkese hayırlısıyla en uygun yere yerleşirsiniz inş.

Üst Alt