2009 yılında diyaliz olurken o/o 90 rapor almıştım.
Ehliyetimi kaybettim sandım. Trafik' e gittim. kayıtlı ehliyetimin verilmesini istedim. işgüzar memur, trafik şube müdürüne ihbar etti. biri sen o/o 90 raporlu'sun arabayı kullanamazsın, rapor al gel dediler. aile hekimine gittim. kullanır diye yazı verdi. bu sefer heyet raporu al dediler. aynı anda aile hekimine telefon edip sen o o/o 90 lı hastaya nasıl araç kulanır raporu verirsin diye tehdit etmişler.
sana engelli ehliyet vereceğiz dediler. benim fiziki engelim yok olmaz dedim. ağız kavgası yaptık. git kardaşım diye kovdular.
gittim hastahaneye nefroloji hekimi araç kullanırsın diye destekledi. kapı kapı gezdim.ve heyette İstediğin ehliyet nedir dediler ben araç kullanır yazın yeterli dedim. Önceden AĞIR ARAÇ Ehliyetim vardı.
Araç kullanır yazısını biz Trafike göndeririz dediler.
Yazı yolda iken. ehliyetimi unuttuğum yerden (köyden) akrabalarım bulmuşlar. Trafik e gitmek gereği duymadım.
işgüzar memuru bir düğünde gördüm. naber f... dedim. iyi dedi. uzak durmak gereği hissetti. Trafik şube müdürünüde bir defa görünce nasılsınız diye sordum. alık alık baktı. beni hatırlayamadı.
Kendi yaşadığımdan örnekle , HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. zaman sizden yana..
Askeri okullara dahi sağlam girip zamanla hasta olanlar oluyor. göreve devam, oluyor.
sirinbaba