Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na atananlar..?

Nagihan07

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaşlar

ÖMSS ile Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumuna Atananlar var mı?

Kuruma evraklarımızı gönderdik Kurul Toplanacaktı toplandı mı Tebligatlar gönderildi mi?

ya da İşe başlayan oldumu bilgisi olan arkadaşlar paylaşır ise memnun olurum Teşekkürler

Nasıl bir kurummuş 58 Kişi Atandı Kimse yok nerede bu Millet? :)

bir arkadaş atandı ama niteligi tutmuyor komisyon kabul ederse işe başlıycam diyordu en son konuştugumda ankaradan aramışlar rapor aslı falan filan istemişler o arada sormuş ne zaman belli olur die arayan görevli memurda komisyondan sonra belli olacak demiş..

Komisyon Mart Ayında Toplanacaktı, Sonra Nisan Başı dendi.. Şimdi Mayıs Geldi Halen Komisyondan haber gelmedi, Tebligat zaten yok

Her belgeyi tek tek inceleyip yazışıyorlar, Bu kadar beklettiklerine göre Müdür olarak işe başlatacaklar bizi :)

Bugün Yurtkur' ile görüştük Henüz Kurul Toplanmamış PErşembe günü bilgi alabilirsiniz diyorlar, Haliyle tebligat da gönderilmedi daha..

Merhaba bazı arkadaşlarımız işe başladılar

daha Kurumdan Haber bekleyenler var bende bekliyorum.
ÖMSS ile Atanıp Nisan Ayından bu yana Evraklarımın incelenmesini bekliyorum.
İşe başlayın diye bir Kağıt göndermelerini bekliyorum, senin için kağıda ve posta masrafına değmez diyorlar ise telefon ile haber vermelerini bekliyorum. Telefon açmak da pahalı ise Resmi Web Sitelerinden bizim ile ilgili Duyuru Yazmalarını bekliyorum..
Üşenir de Duyuru yazmazlar ise Kızılderililer gibi Duman ile haber vermelerini bekliyorum.
Gaz Çıkarsalar yeter diyeceğim de Alfabesini bilmiyorum.
Elin oğlu Memur oldu işe başladı Şartları beğenmiyor Eylem yapıyor,

ben halen Çevremdekilere Atandığımı ispatlayacağım günü bekliyorum.
İşe başlayan arkadaşların buraya görüşlerini yazacakları günü bekliyorum

yüksel kardeşim benim bahsettigim arkadaş atandı adam maaşını alacak nerdeyse belkide aldı bile,siz nasıl atamanız yapılmadı bi eksik falan mı vardı nie sizinki gecikti..

sonbahar.44;

58 Kişinin ataması yapıldı. Kurum a evrakları teslim ettik. 27 kişinin evrakları onaylanmış o sırada Genel müdür görevden alındı.. yeni genel müdür imzalayacak diye 30 kişi bekliyor.. 28 kişi iş başı yaptı evet ancak kalan biz 30 kişi için halen ses seda yok

hayırlısı inşallah tez vakitte işine kavuşmak nasip olur..

sonbahar.44;

Teşekkürler ... Tebligatların adreslere gönderildiği söylendi , bakalım ne kadar doğru gönderildi ise bir iki güne gelir.. Kurumu arıyoruz telefonlara bakan kimse de yok :)

Üst Alt