Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ilk kez giriyorum. Tercih yapmamda yardımcı olur musunuz?

mehmet.34

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ilk kez tercih yapacam nasıl yapacağımıda bilmiyorum. ösym giriyorum tercih kodu felan yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum. yardım ederseniz sevinirim...

ömss ye ikinci kez giren birini bulursan ben yanıma da yollaa :) bende ilkkez giriyrum hatta adını ilkkez duydüm

tercih kılavuzu 3. sayfa 4.5 numaralı madde:
"İsteyen adaylar, bu kılavuzda verilen ”TERCİH LİSTESİNİ” doldurup bir ÖSYM Sınav Merkezi
Yöneticiliğine giderek, 3,00 TL Tercih Hizmeti Ücreti ödeyerek burada tercihlerinin sisteme
kaydedilmesini sağlayabilirler. ”TERCİH LİSTESİNİ” doldurmadan ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliğine
başvuran adayların, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerince tercihleri alınmaz."

yani siz kadroları belirleryip bir kağıda listeleyin sonra gidin bir liseye onlar yardımcı olurlar

özelden mesaj atarsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum. gul2011 inde dediği gibi bir univ öğrencisini yada dersane okul gibi bir yere giderseniz size yardımcı olurlar.

vuralh, uni. öğrencisi değil bu konuda ösym merkezi olarak görev yapan bir liseye gidin demek istemiştim

Üst Alt