Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Kamu Hastaneleri için ''Derece'' 7 yazarken biz 9. dereceden başladık?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ÖMSS tercih kılavuzunda Türkiye Kamu Hastaneleri - Memur için ''Derece'' 7 yazarken biz 9. dereceden başladık. Bu konuda bilgisi olan var mı?

onlar önemli değil yani onlar gerçek kadro derecesi falan değil.boş olan kadronun derecesi sadece.maaş bordronu çıkartıp bakarsan gerçeğini göreceksin.ben önlisans mezunuyum 10/2 den başladım.orda yazan 7 ye 9 a takılma.

Arkadaşlar,
Tercih kılavuzunda lisans düzeyine göre hastanede aranan GIH sınıfındaki 7. derece memur seçtiğime rağmen e-bordro maaşımda derece/kademe: 9/1 diye olduğunu bugün öğrendim. Doğru mu?
Kılavuzda gösterilen 7 derece ne demek?
Gelişme bekliyorum.

yukarıda açıklama yapılmış, bahsettiğiniz 7 olan derece kadro derecesidir çokta önemli değildir hiçbirşeye etkisi yoktur, lisans mezunu memurun maaş derecesi başlangıçta 9/1 dir yani herhangi bir yanlışlık yok içiniz rahat olsun

Hmm. Bi daha sorum var. Ssk'ya bağlı olduğu özel sektöründa çalıştığım toplam on falan seneye göre memur maaş derecesi hesaplanamaz mı?

Üst Alt