Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yanlız biraz düşündüm de bu durum birçok haksızlığa uğratabilir adayları
düşünelim biraz !
Kişi özel çaba ve gayretleri ile Bilgisayar İşletmenliği sertifikası alıyor e tabiki bunu almak için verilen emeğin yanında maddi açıdan yaşadığı veya yaşattığı sorunda cabası, ama bunu yapma gereği hissediyor çünkü bu gibi durumlarda kendisine avantaj sağlayıp diğer adaylardan 1 adım öne geçmek istiyor ki buda en doğal hakkı.
Birde sadece öğrenim hayatında bilgisayar dersi görmüş olan kişi var eğer düzeltme yapılır ise o kişide ilgili kadroya seçim yapma hakkına sahip olmuş oluyor.
Şimdi burada hem emek hem maddiyat bakımından yaşadığı zorluklarla mücadele eden kişinin avantajı nerede kalmış oluyor ! Haksızlığa uğramış olmuyor mu ? Bence düzeltme yapılır iken yada yapılacak ise tekrar tekrar düşünülmeli
Tercihleri yolladık? Geri de alınamaz?
Arkadaşlarrr...
Benim Merak ettigim bir konu var!!! bu sertefika ile ilgili, ben 2002 de ilgisayar sertefikası aldım. Yalnız bilgisayar meslek dalı sertefikası yazıyor (108 saat) ve MEB onaylı... bu şimdi isteniLen bilgisayar işletmeciligİne giriyormu girmiyormu Lütfen biri beni aydınlatsın