Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kura çekilişi yarın (14 Mart Perşembe) yapılacak

ilk atamada hem ösym nin sitesinde yayınlandı Hemde katılan Herkese Sms Atıldı şu anda ösym nin sitesinde öyle bir bilgi yok Pek sanmıyorum yarın olacağını

evet doğru aradım noteri yarın çekilecek ama nerde ne zaman bilmiyorum gelip alıp götürecekler beni dedi.

halla halla ne kadar çabuk tuaf hayırlısı olsun inş

İlk defa bizi süründürmeden, uğraştırmadan ivedi şekilde açıklayacaklar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.:)

açıklamanız çok açıklayıcı olmuş.. kardeşim bu açıklama da lise ön lisans lisans kelimesi var mı ?

2013-ÖMSS/KURA ile kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolarına özürlü memur yerleştirme işlemi, 14 Mart 2013 tarihinde saat 16.00’da ÖSYM’nin Bilkent-Ankara’daki merkezinde yapılacaktır.

3 Ekim 2011 tarihli ve 28073 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesi gereği kura çekimi Noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

ben cuma günü bakarım artık ne yapalım her şeyin hayırlısı kardeşler bekleyip göreceğiz

Arkadaşlar ; 13 Mart 2013 - Çarşamba Saat 20.00 itibariyle ÖSYM nin Çağrı Merkezi ; 444 67 96 No lu telefondan önce 1 sonra 3 ü tuşlayıp ÖMSS Bölümüne bağlandım ... Duyuruyu net olarak sordum. 14 Mart 2013 Perşembe Saat 16.00 itibariyle yapılacak olan Kura Çekimidir diye ifade ettiler ve eş zamanlı Kura Çekiminin sonuçlarını ÖSYM nin sitesinde yayınlayacaklarmış ... ÖMSS Sınav Sonucuna göre Yerleştirme sonuclarının açıklanma tarihi henüz net olmamakla birlikte ; ara ara ÖSYM nin sitesinden takipte kalmamızı söyledi . Yarın ÖMSS Sınav Sonuclarının açıklanma ihtimali var mı diye sorduğumda şu anda bize ulaşan bir bilgi yok, siz yine yarın da sitemize bakmaya devam edin şeklinde ifade de bulunmuşlardır.

Saygılar ...

YassaX ...

helal olsun yassax kardeşim bilgilerin için saolasın

hlldr ; Rica Ederim ...

Saygılar ...

bazıları gibi havadan sallamıyorsun aradım sordum diyorsun helal olsun kardeşim valla

işallah sen haklı çıkarsın da erkenden acıklanır zaten ben bezdim yeter yani anlıyormusun ?????
bunun ne senle nede başkası ile alakası var benim sorunum kemdimle

senin için yarın bakmayacağım sonuçlara

inan şimdiki aklım olsa hakkari şırnak yazardım yeterki gideyim
kısacası yetti artık

rabbim hakkımıza hangisi hayırlı ise onu versin

işallah

Bizimkilerin bu kadar erken açıklanacağını düşünmüyorum açıkcası, ama inşaALLLAH sizin dediğiniz gibi olur, hayırlısıyla belli olur...

Yerleşme umudu bekleyen arkadaşlar için hayırlısını diliyorum ve de kazananların iş hayatında başarılar dilerim.

Arkadaşlar bence karamsar olmayın. Geçen sene başbakanla yapılan kura ile aynı gün içerisinde açıklanmıştı. Ama yarın 16.00 da yapılacakmış yani geç saate varıyor.. Bu durumda ya sürpriz yapılıp yarın yada cuma günü kesin açıklanacaktır. benim şahsi görüşüm bu.

Kura çekimi yarın (ÖMSS 2013 -1.Kura Çekimi )

detaylar burada ; ÖMSS'de yerleştirme yarın yapılacak

[FONT=Verdana]Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS)/KURA ile yerleştirme işleminin yarın yapılacağını bildirdi.[/FONT]
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 2013-ÖMSS/KURA ile kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim, ortaokul, ilkokul düzeyi kadrolarına özürlü memur yerleştirme işlemi, yarın saat 16.00'da ÖSYM'nin Bilkent-Ankara'daki merkezinde yapılacak.

3 Ekim 2011 tarihli ve 28073 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesi gereği kura çekimi Noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Kura ile yerleştirme sonuçları aynı gün içinde ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden de açıklanacak.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

Yerleştirme işlemine ait sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

[/FONT]
[/FONT]

2013 ÖMSS yerleştirmesi yarın yapılacak...

[h=2]Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS)/KURA ile yerleştirme işleminin yarın yapılacağını bildirdi.[/h]ÖSYM 'den yapılan açıklamaya göre, 2013- ÖMSS /KURA ile kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim, ortaokul, ilkokul düzeyi kadrolarına özürlü memur yerleştirme işlemi, yarın saat 16.00'da ÖSYM 'nin Bilkent-Ankara'daki merkezinde yapılacak.
3 Ekim 2011 tarihli ve 28073 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesi gereği kuraçekimi Noter huzurunda gerçekleştirilecek.
Kura ile yerleştirme sonuçları aynı gün içinde ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden de açıklanacak.
Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.
Yerleştirme işlemine ait sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Kaynak Güvenilir....
link 2013 ÖMSS yerleştirmesi yarın yapılacak haberi

DUYURU (14 Mart 2013) 2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:Kura Sonucu ile Yerleştirme İşleminin Yapılması
2013-ÖMSS/KURA ile kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolarına özürlü memur yerleştirme işlemi, 14 Mart 2013 tarihinde saat 16.00’da ÖSYM’nin Bilkent-Ankara’daki merkezinde yapılacaktır.3 Ekim 2011 tarihli ve 28073 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesi gereği kura çekimi Noter huzurunda gerçekleştirilecektir.Kura ile yerleştirme sonuçları aynı gün içinde ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden de açıklanacaktır.Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.Adaylara duyurulur.

kalenderşah inşallah yarın hepsi açıklanır ama benim yazının içeridiğinden anladığım sadece kura sonuçlarını yarın açıklıyorlar

Sanırsam ÖMSS SONUÇLARININ TAMAMI Açıklanır...

ginede burası türkiye...

2013 ENGELLİ MEMUR ALIMI İÇİN KURA ÇEKİMİ DUYURUSU

Bilindiği üzere ilkokul/ilköğretim/ortaokul mezunu engelli vatandaşlarımızın Devlet memurluğuna alınmasında kullanılan kura yöntemi için tercihler, 28 Şubat-11 Mart 2013 tarihleri arasında alınmıştır.

Bahse konu adaylar için kura çekimi, 14 Mart 2013 Perşembe Günü Saat 16:00’da ÖSYM Başkanlığı Tesisleri BİLKENT/ANKARA adresinde Noter huzurunda yapılacaktır.

İlgili Yönetmelik hükmü gereğince kura işlemini engelli memur adaylarımız da izleyebileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

KAYNAKÇA : http://www.dpb.gov.tr/c0b56b4f-ed0dpb_duyuru_20130313.html

Saygılar ...

YassaX ...

bu ıbareye dıkkat yarın cekılecek ama acıklanacak mı? bılınmez acıklanırsa hepsı bırd

yazının içeriğinden sadece kura souçlarının açıklanacağı anlaşılıyor.

aynı gunde!

kura ıle yerlestırme sonucları(tercıh) aynı gunde acıklanacak! yazıyor ama bugun yada baska zaman oo belırtılmemıs ama dusunce bugun olacagından yana umarım ole olur ve daha uzamaz

Üst Alt