Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kura ile atananlara ne tür görevler veriliyor?

iLhan

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
6
Merak ediyorum arkadaşlar kusura bakmayın ilköğretim mezunu kura ile atananlar hangi kurumlara ve göreviniz nedir?

evet bende merak ediyorum .. bilqisi olan warsa yazarsa sewinirim ..

Ben diyarbakır cte ya atandım diyarbakır adliyesi denetim serbestlik müdürlüğünde çalışıyorum. masa başı evrak kayıt

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah maaş nedir acaba

lisans mezunlarıda bu kuraya girebiliyor mu acaba yada herhangi bir sınırlama var mı?

hasaner lısanas mezunları sınava gırer ılkokul mezunları kuaraya tabı olurlar lısanas mezunu zaten memur olarak goreve baslar.

İşyerlerinin özürlülerin çalışma şartlarına göre düzenlenmesi
Madde 24- Özürlü memur çalıştırmak zorunda olan kurum ve kuruluşlar çalışma yerlerini özürlülerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde düzenlemek, gerekşi tedbirleri almak ve özürlülerin çalışmaları ile ilgili özel yardımcı ve destekleyici araç- gereçleri temin etmek zorundadır.
Özürlerin çalıştırılacakları işler
Madde 25- Belirli bir mesleği olan özürlülerin meslekleri ile ilgili işlerde çalıştırılmaları esastır.
Belirli bir mesleği olmayan veya mesleğine uygun kadro bulunmayan özürlüler, özür durumlarına göre, yapabilecekleri hizmetlere ait mevcut kadrolarda çalıştırılır. Özürlüler, özürlülüklerini arttıırıcı veya ek özür getirici işlerde çalıştırılamazlar.

dostum kura ile hizmetli alıyorlar ve inan çok zor iş. bizim buraya 2 eleman atandı kurayla çok zorlanıyorlar. tadilat var bırde ındır kaldır getır gotur iflahları kuruyor valla. eğer engeliniz ağırsa bide hepten sıkıntı..

cevdet bey 657 kanun kitapçığını araştırmalarını tavsiye ediyorum o arkadaşların.
ben Bozkurt devlet hastnanesine atandım ve hiç birşekil de ağır bi iş veremiyorlar vermeye çalıştılar ama itiraz ettim sonra hasta kabule geçtim gelen hastalara sıra veriyorum... gece nöbeti dahi yazamıyorlar ben istemeden. çıkarttım yönetmeliği yazıcıdan bi sorun olduğunda koyuyorum önlerine kimsenin tıkı çıkmıyor.
çok rahatım ve %90 ı tanıdıklarımın çok rahatlar.

bende tapu müdürlüğünde bilgisayar işletmeni olarak memurluk yapıyorum asla tavsiye etmem kesinlikle yazmayın

Kura ile mi atanmıştın? Nden memnun değilsin?

iLhan;

önlisans mezunuyum sınavla atandım çok riskli ve ağır yoğun işleri olan kurum fiziki ortamıda uygun dil ulaşımıda uzak hiçbişekilde uygun dil bana ve diğer engelli arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye etmem ben kurtulmaya çalışıyrum

degerli arkadaşlarıma bir soru

arkadaşlar bildiniz gibi yakın tarihte ömms kura ile başvurular alınacak inşallah allahtan umut kesilmez sizlere bir sorum olacak diyelimki atandım göreve ne zaman başlarım ve hangi kuruma atanırsak atanalım devlet memurumu sayılcaz şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim saygılarımla

sebboy;

2012 de bende hayrabolu tapu müdürlüğüne atandım ardından araştırma yaptım ve sizinde dedğiniz gibi çok riskli ve hatanın bedeli ödetiliyor size birsey olsa dahi ailenizden tahsil edileibiliyormus ve daha once de çalıştığım yerde işime devam ediyorum maaşlar vs vs ve bankadan bir farkın yok streste cabası bende gittim birkaç tapu müdürüyle görüştüm ve sebboy hanımın dediğinden binkat risklerini anlattılar...suan huzurluyum en azından emekli oldugumda birşey olur diye düşünmüyorum.

yparay;

şuan memurmusunuz hangi kurumda çalışıyorsunuz yada işyerinde aynen öle malesef anlatılmaz yaşanır allah düşmanımı dahi düşürmesin

Üst Alt