Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kurada ve atamada çıkmayanların dikkatine

cenhan038

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar
umudumuz belki geleceğimiz yada hayallerimiz herşey ömss ye bağlamıştık belki kimine göre çıkarsa çıkar kimine göre çıkmazsa çıkmaz deyip aylardır kafamızı yorduğumuz günü kimisi mutlu yaşadı kimi mutsuz kimi ağladı kimi isyan etti kimi üzüldü hasta oldu

gelin tüm tepki ve düşüncelerimizi yaşadığımız tüm sıkıntıları aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail ile posta ile belirtelim bügün bizler yaşadığımız manevi psikolojik olumsuzlukları bir bir yazalım özürlü bir bireye yakışır şekilde sıkıntılarımızı aktaralım

bunu eğer yaparsak türkiyede ilk defa olan bir sınav ve kura eylülde yada daha sonra yapılacak sınav ve kurada belki bakanlığa yada ilgili mercilere belki bir ders olur ve bunlarıda düşünerek daha adaletli bir şekilde yaparlar denemekle bir şey kaybetmeyiz bence

belki tam bilgi sahibi değilim bu konularda ama düşündüm bunu sizlerede aktardım
herşey gönlünüzde olsun saygılar...

fikrine katılıyorum var olan veriler maddeler halinde derlenir bir baslık altında toplanır bakanlıga sunulur

birlikten kuvvet dogar misali kısa sürede cvp alınır diye düşünüyorum

hepinize günaydın arkadaşlar...neden hala kura sonucu açıklanmadı nasıl bir açıklama yapılacak merak ediyorum...bilgisi olan var ise ve paylaşırsa sevinirim...

Kura sonuçların açıklanmış kardeş....neden açıklanmamış dıyorsun

Akşam acıkladı ama malesef hayel kırıklıgına ugradım kuradan cıkmadımm:(:(,
,

Üst Alt