Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kuraya katılacaklar sağlık raporu nasıl olmalı?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
İyi günler, bu ÖMSS'de ilköğretim mezunları kuraya katılması gerekiyor sanırım.
Başvuru belgeleri arasında Sağlık Kurulu Raporu isteniyor fakat nasıl bir rapor olacak yazmamışlar.

Devlet hastanesinden mi olmalı yoksa başka bir hastaneden de olur mu ve illaki 2012 tarihli rapor mu olmalı ? Bilen arkadaşlar açıklayabilir mi ?

Birde Konya'da bu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü nerede ? Stadın orada diye duydum ama tam olarak neresi.

buradan bakabilirsin adrese;
Konya SHCEK İl Müdürlüğü
Raporun Devlet hastanesi yada Üniversite hastanesinden olmalı tarih önemli değil, bizde özürlüler için sağlık kurulu raporu yazısına baktılar büyük ihtimalle sizde de aynısına bakarlar

devlet hastanesine git, engelli sınavına başvuracam de, onlar raporu ne için alman gerektiğini yazarlar. konya da eğitim ve araştırma hastanesi de var ama orada raporu düşük veriyorlar bana öyle olmuştu, bu yüzden 2010da meb sınavına giremediydim. 2012 tarihli olmak zorunda değil sürekli raporun varsa, çok eski olmamak kaydıyla kabul ediyorlar.
konyada stadın arkasında, endüstri meslek lisesinin 2 ya da 3 bina yanında.

2001 yılında vergi indirimi için aldığım raporu kabul ederler mi acaba yada başkabakanlık engelli kartı kabul edilir mi

sınava girmiş arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle insallah kazanır memur olursunuz benim bi sorum olacaktı benim 2001 tarihli vergi indirimi için alınımış raporum var ilkokul mezunuyum kuraya katılıcağım acaba sınava girmiş arkadaşlar eski raporlarıylamı ? kayıt yaptırdılar merak ettim 2001 yılında alınmış raporumu kabul ederler mi

benimde sorum olacaktı 2007 tarihli sürekli ibareli %80 raporum var acaba bu kurada yüksek oranmı yoksa düşük oranmı daha iydir tercih nasıl olur acaba birde ben 1.5 ay önce malülen emeklilik için başvurdum sonuç belli degil önüme engelde çıkara bilirler öncedende sakatmışın gibisinden bu durumda beklemedeyken kurayada katılayım mı

Üst Alt