Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS lise düzeyi 80 puan üstü atananların sayısı

Konular
49
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR :Lise Düzeyi Atananlar listesini Bilgisayar Çıktısı Alıp Tek tek İceledim ....10 Tene Kadar yanılma Payıyla 2174 kişide ....1675......kişi kadar 80 puan üstü İLE atanmış bu tüm DİAYNET ve Sağlık Bakanlığı Kadroları Dahil Kadrolar için geçerli .... 80 puan alan kişi ilk 4500 de gibi......

sebboy;

bence öyle 70 ve üstüne yuvarlamak hayal olur en çok düşeceği memur kadroları için 76 77 78 79 olur maximum.oda yenı kadro açıp 3 4 bın 2001 den memur alırlarsa

mesafe4272;

70 alan atanamazmı diyorsun yanı bu arada ne mezunusun

Arkadaşlar vallahi Benin puanım 8.1 ler -SIRAM da ilk 4000 BİNLER de Bir sıradayım atanma umudum nerdeyse tamamen bitti ..... 2. atama belki .....O da eylül deki ek yerleştirmede kaç kişinin 80 puan üzeri atanacağına bağlı....Bence Ömss için Bunca zaman Harcadığımız çaba Boşyere .Bunca çaba heba olup gitti....
Şimdi Sıralamsı benden öncelikli arkadaşlar atandığı için ilk 2000 binli sırala ömss düştüm ...Eylül atamasında da Bildiğim kadarıyla ösym sadece düz memur kadrsu atıyacak.....Lise düzeyi 800 kişi kadar boş kadro var 300-400 tanede kadarda atanıp gitmeyen kuruldan elenen felan fişmakan olur ....Eylül ataması birazda süslerlerse Lise Düzeyi alım 1500 kadroyu bulur ...O Arada Bazı kurumlara Ara Atamalarda olur Bir İki kişilik alımlar da olur çünkü kpss de butür atamalar sıklıkla oluyor.... Önümüzde kpss de var onda da ön sıradki arkadaşlardan Atanan olur ........Önümüzdeki 1600-1700 kişi kadro boşalırsa ozaman ilk 500-600 lere düşersem 2013 atamasında belki atanırım ...Düz lise Alım Taban Puanı 78-79 ları zor görür çok üzücü ama görünen bu Belki yanlış tercihle 80 ler bile zor....Görünen gidişaat bu.......

84 85 le memur olan var . Ek yerleştirmelerde de puanı yüksek olanlar girer (istisna olabilir ) 2. alımlarda 6000 7000 alım yapılırsa toplam . Lise düzeyi puan 80 81 82 olur gibi.

TRT kadrosu Ankara'da Memur 75 ile girmiş.
Ben birkaç yüksek puanlı istisna dışında 86 80 arasının 2.atamada (ek tercihlerde değil) atanacağını düşünüyorum.

88 puanlan atanamadım... hata yaptılar, sınavda kategorilere ayırdıkları gibi atamalardada özür guruplarına göre atama yapmaları gerekliydi

dıe another day;

kardeşim işallah atandın ....Hatırlarmısın tartışmalarımızı ...şu sözüme çok kızarlardı....istersen ömss de 1 . ol ister 60 binici derdim bir sertifika ve ya okul isterler 1 . atanamazda 60 bininci atanır derdim...öylede oldu...

ED.;
oda teknisyendir Ondada sertifa ve ya okul şart vardı

compri;

O İŞİ HALLOLMUŞ BİL GİRDİM YORUMUMU YAPTIM BENCE ATANAMADI ONDAN GOCUNUOR MAKSADI GÜNDEM YARATMAK BAK YAZAYIM ONA YAZDIKLARIMI:) VARAN 1:aynen sadece bilimci gurur yapıyor bencede atanamadığı halde iyice kontrol etmeden neden ayaklandı onu anlamış değilim:)) arkadasım üzülme bunda olmadı diğerinde atanırsın kısmet bu işler
VARAN 2 :ayrıca atandıysanda gerçekten gitmemen çok yanlış okadar engelli arkadaşlarımız var iş iş deyip bulamıyorlar sen atanmışın mis gibi iş yok hizmetli yok memur ne farkederki bulmuşşsun bunuyorsun yani şimdi hizmetlite çalişirsin ikisene sonrada memurluğa geçersin ha derdın hizmetli kadrosunda çalışıyor denilmesinden çekiniyorsan memur oldum dersin ikisene sonra girdiğindede memur olursan kurum değiştirdim dersin nevar bunda:)) atanamadım demek daha kötü bir durum bence hemde senin puanınla senin puanın yüksek kardeşim dedım bakalım ne cevap gelcek::D

Bu ömss nin 1. atama-2. atama , Eylül ataması arası tekdük atamalar ,atama hakını kaybedenler dahil puanın gücüyle düz lise mezunu Arkadaşlar 80 punala kadar bile zor istisnalar hariç ,80 lerde atanmak çok oda doğru tercihle...o bile zor 80 puanda ilk 4500 kişi gibi..........

Çağla kardeşimin durumu nedir sebboy bilgin varmı?

oda atanamadı 88 puanla:(( ek tercihleri beklicek oda benim ve diğer atanmayan kardeşlerim gibi:(

Atanamadığını biliyorum malesef ancak erzurum meb hizmetli 5. tercihi ve en yüksek 87 en düşük 83 ile alım yapmış çağla 88 puan almıştı bu şekilde atanamamış bununla ilgili herhangi bi girişimi oldumu ?

93.67266 puan aldım marmara ünv beykoz memur 2. tercihim geldi şimdi çalışabilir sağlık raporu istiyolar yani almamak için türlü türlü bahneler arıyolar

oha diyorum artık desene arkadaşım işe göre uygun değilsin diyecekler bu sefer de.Sen özür durumuna göre yaptırmazsan tercihi olacak olan bu!!

desene biz tatmin kobaylarız zevklerini alınca mendil gibi atılanlardan...

Üst Alt