Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Lise düzeyi puan kaça düşer?

mesafe4272

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar acaba 10 bin kişi alınacağını varsayarsak Lise düzeyi için ÖMSS puanları kaça kadar düşer .Herkesin fikrini bekliyorum.47 bin kişi girdi bu sınava haydi yorumlar gelsin:teşekkürler.

Arkadaşlar ÖMSS sınavında Düz lise mezunlarında puanın kaç puanlara düşeceğini alım şartları belirler ... lise düzeyi 80,65 ler şu an puan üstü bin 2200 kişi kadar atanma bekleyen var bu puana kadar olan arkadaşlar eğer yanlış tercih yapmaz tecih saysıda 15 olmazsa bu puana kadar atanmayan kalmaz 80 puan üstüde 3 Bin kişi kadar Hakkaniyetli bir atabada 80 puan üstü hiç kimse kalmaz .... ve bunu yansıması düz lise nitelik aramayan atamalarda 75 leri görür ...tahminimce 10 bin kişilik kodronun 7 bin yada 8 bini düz lise mezunu olacak ... görünen gidiş hat o ...

Kalender ŞAH;

7-8 Bin Lise Düzeyi Almazlar. Lise Düzeyi Tahminimce 4-6 Bin Arası Olabilir. 4-6 Bin Arası Lise Düzeyi Alım olursa Bunun 3 Bine Yakınıda Düz Memurluk olabilir. (Yazdıklarım Sadece Tahminidir.)

puan kaça düşer diye bişi yokki başkası tercih yapmazsa 50 alan bile atanır

ÖMSS Lise ilk atamada atanamayanlar kaç puanla atanamadınız?

Puan ortalamasını merak ediyorum.atanamayanlar lie düzeyi yazabilirlermi ben 80

sıralamalar yazıyor zaten. sonuç sayfasında

arkadaşlar dediğimi anlamamışsınız.İlk atamalardan sonraki şu anki sıramızdan bahsediyorum.

80 üstü atanmayan kanatim ce zor kalır 75 leri zorlar 1000 kadar imam hatip kadrosu var bunların çoğu da zaten 80 puan üstü

Diyecenki 80 puan üstüyüm atanırmıyım bilmiyorum işallah 78 le atanırsın ya nasip ... memurlukaları sakın yazma yüksek kapanır hizmetli kadroları düşer büyük ihtimal...

BENİM ömss Yorumlarım sağlamdır .... büyük bölümü Tutar

aynen onu bilmeyen yok yeni sıralama sandık bizde

Kalender Şah merhaba yorumlarını takip ediyorum ancak benım ıstedığım tabııkı duz memurluk puanım 79.88 hizmetli yazsam zaten gelir yüzde yüz ama memurluk veya vhki olmak istiyorum yaşım daha 25 hizmetli olmak konusnda kararsıızım saol

Kalender benim yorumumun çoğu tutar demişsin benim içinde bi yorum yazarmisin 78.74214 imam hatip mezunuyum ama yeterlilik yok sadece bilgisayar sertifikası var.

kaç kişi atanmış onu çıkartığında da bulursun yeni sıralanayı.. en azından yaklaşmış olursun gerçek sıralamana

imam hatip mezunu olman artı büyük bir şans imam hatip kadrosunda rahat atanırsın ; benim tahminim imah hatip karroları 75 puanları görür ... yinde bu durum mummalı bir durum..çünkü bu konuda sayısal hiç bir veri yok ... ömss de kaç tane imam hatip mezunu var?

mesafe4272;

Valla ÇOK emin olma tercih sayısı 30 olsa dediğin doğru fakat ömss de tercih sayısı 15 bunuda yükseltmeyecekler değişmiyecek galiba .... benim puanım 80 üstü atanıp atanamıyacağı ma emin değilim ...

İlk atamada İmam-Hatip kadroları 53'e kadar düştü ne 80'i yahu bazıları da dolmadı zaten :)

ilk atamalardan sayısal bilgiler...

Yerleştirme TürüTercih Yapan Aday SayısıKontenjan SayısıYerleşen Aday SayısıBoş Kalan
Kontenjan Sayısı
ORTAÖĞRETİM4165230522174 878
ÖNLİSANS6099 1574 1093 481
LİSANS3828 2132 999 1133

Kaynak :ÖSYM

ekinos;

Abla 91 puandı demi senin
İlk tercihin gelir senin :)

ilk sinaw 86 puanim wardi ilk atamadan umidim yoktu ama bu sefer aza olsa ümitliyim sadece memurluk yazacagım yine

mesafe4272;

MESAFE ...Arkadaşım Memurluk nerdeyse imakansız ama ya tutarsa ... Ama senin yerinde olsam tercihlerimi daha sağlam hizmetli kadrolarını yazarım 1 tane tercih bile riske atılmayacak kadar kıymetli ... Hizmetli kadrosu bile kesin değil... Mademki yazılarımı takip ediyorsun bilin boş konuşmayı sevmem işini sağlama al .... benim fikrim bu karar senin

Sağolasın kalender şah şimdi excel dosyası üzerinde çalışıyorum Memurluk ve vhki leri çıkardım çok önemli noktaları yakalamam lazım en son atanan kaçta atanmış nereye tanmış bunları çıkarınca hizmetli 77 lere düşeceği kaaatindeyim ama memurluğu zorlayacağız bakalım nasip hayırlısı

Üst Alt