Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS lise mezunu hangi meslekten kaç kişi alacak ayrıntılı liste

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kendim için bir taslak hazırlamıştım, tercihlerime yardım etsin diye, sizinle de paylaşmak istedim:

2001 KOD: Ambar Memuru, VHKİ, Bilg. İşl. ve Düz Memur: 628 Kişi

2001+6225 KOD: (Bilg. İşl. Sert. İsteyen Memurluk.): 71 Kişi

Mesleki Lise İsteyen Memurluklar: 31 Kişi

Hizmetli: (Bu da sadece 2001 koduyla alıyor.): 731 Kişi

İmam-Müezzin-K.K. Hocası: 750 Kişi

Laborant-Veteriner-Sağl.Mem.-Ebe-Hemşire: 484 Kişi

Teknisyen ve Teknisyen Yardımcıları: 290 Kişi

Daktilograf: 47 Kişi

Kaloriferci-Sekreter-Veznedar: 20 Kişi.

Toplamda 3.052 Kişi yapıyor, Memurluk olarak sadece 2001 yazabiliyorsanız: 628 kişi, Bilg. Sert. varsa ikisinin toplamı: 699 kişi yazabiliyor. Üstüne bir de zorlar hizmetli yazarsanız o zaman: 1.430 kişi yapıyor, hesaplar ortada umarım işinize yarar.....

Eline saglık çok güzel bir çalışma olmus

gercekten güzel bir calışma yapmışssın ellerine sağlık

imam müezzin en az 720 boş,ebe hemşire en az 300 boş teknisyen en az 200 boş daktilocu en az 40 boş
720+300+200+40=1260
3050 kişi alcaklar 3050-1260=1790 LİSELİ ALCAKLARI 1790 KİŞİ BOŞ KADROLARI YUKARDAKİ BOŞLUK KADROLARI KİMSE TERCİH EDEMİCEK o kadar imam ebe teknisyenmi girmiş sınavada bu kadar kadro verilmiş?

Sağolun arkadaşlar işinize yararsa ne ala. xxxman arkadaşın da dediği gibi liseden aslında 3.052 alım filan yok, tamamen göz boyama, tamamen şişirme kadrolar, bu kadroların zaten en az yarısı boş kalacak.

Adil bey elinize sağlık güzel bir çaslışma. Sitres sitres ölücem sitresten. Puan 92,93 ama oyle kısıtlı ki tercihler. Memurluk için her ilden 1 er 2 şer kadro vermiş. Ve tercih yapılan illerde benden yüksek puan alan mutlaka 7-8 kişi vardır. Örnek: Koskoca Adana toplamda düz liseye 6 kişilik kadro var ve mutlaka benden yüksek puan alan 6 kişivardır eee mersini tercih etdim diyelim ordada vardır 5-6 kişi tercih sayısı bitti ve açıkta kaldın.

isos72;

hiç sormayın!ben sizden çok çok düşük puan aldım fakat ilk günden beri umutluydum uygun bir kadro bulma konusunda.fakat 3 gündür kılavuza bakmaktan şaşı oldum artık;yok Alah yok;dediğin gibi nereyi yazsak yüksek puan alan muhakak olacak,haliyle de o yerleşecek.ama ben başta hiç düşünmediğim şeyi düşünmeye başladım ve hizmetli kadrolarına yönelmeye karar verdim,memurluksa o da memurluk değil mi???

xxxman geçmişte buna benzer bir konuyu senle karşılıklı yazmıştık....öyle kömik rakamlarla atama olurki 50 binin ci sıralardan atanan olur...

sadece sınava girmeleri yeterli olur..

Üst Alt