Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Lise mezunu olup 1. tercihlerde tercih yapmayanlar var mı?

gülay851

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ömss lise mezunu oılup 1.tercıhlerde tercih yapmayan arkadaşlar varmı kaç puan aldığınızıda lütfen yazarmısınız şimdiden ilginize teşekkür ederim

merhaba,bende 85 puan aldım.tercih yapmadım.deepfreeze suanki sıralamam derken nerden bakılıyor suankı sıralamaya?

deep bende 88 aldım 1019 sıra sana göre siralamam kaçtır

hesaplayabildim 1385 sıra gibi görunuyor...

bnim puan 77 sıralama 6000 sıralamam kaçtır

gsli;

Kardeş Senin sıralamanda 4267 gibi görunuyor

arkadaşlar ben beceremedim hesaplamayı puanım 82 yeni sıralamam kaçtır bilen bi yazabilirmi aceba

Yasın kardeş başarı sıranızı yazarmısınız?

By_Ronin rica etsem benim puanımıda hesaplarmısın ? 77.63189 puanınm sıralamam 6226..

By_RoniN;

tşk. bu şimdi atanalar çıkınca geriye kalan sıralama dimi?

gsli evet atananları çktıktan sonrakı sıralamanın tahmini değeri

79 sıralamam 5100 dü şimdi kaç oldu acaba ben hesaplayamadım anlamadım daha doğrusu yöntemi...

bende yazsam puanımı ve sıralamamı önlısans mezunuyum hesaplarmısınız kaçıncı sıradayım dıye

3400 se ohoo :D 2014 teki sınava kaldı işimiz desenize... tşklr ilginiz için...

78.39 sıralamam 5539. sıraydı şimdi kaçtır bide sizce 2. atamalarda atanma şansım varmı.

44mustafa44_;
3839.cı sıradasın kardeş

Sametmenc05;
başarı sıranızıda yazarmısınız

boşta kalan kadrolarmı olacak ıkıncı atamada yoksa yeni yerlermi olcak..
eğer boşta kalanlar olursa kesin yerleşemem yine çunku boşta benim duruma uygun yer yok..

Üst Alt