Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Mezuniyet tarihi sıkıntım var. Tercih aşaması için bilgi verir misiniz?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay içerisinde inş mezun olucam bütünleme sınavlarını geçersem henüz mezun olmadığım için tercih yapamıyorum.

1. Mezuniyet tarihi kısmını tercih yaparken boş geçmelimiyim?
2.Önlisans okudugum okuldan mezuniyet tarihi alıp tercih yapmalımıyım?
3.Tercih yapsam diyelimki mezun olamadım .Ne gibi sorunlarla karşılaşırım ?

Arkadaşlar kafam çok karışık bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Tercih yapma sakın
2.atamada tercih yapabilirsin.eger şimdi tercih yaparsan mezuniyet tarihin 20 temmuzdan önce oldugu için puanın yanabilir.

önlisans okuyorsun önlisans tan mı girdin sınava ortaöğretimdenmi ?

sakın tercih yapma bak burada yazıyor

2.3 Başvuru Özel Şartları

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, bu Kılavuzda yer alan kadroların karşısındaki başvuru şartları bölümünde aranılan şartların “tamamını” taşımaları gerekmektedir Bu şekilde olan kadrolarla ilgili açıklamalar aşağıda yapılacağı için bu bölümün çok dikkatli okunması gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların yerleştirilseler dahi atamalarının yapılması mümkün değildir. Adayların tercihlerini yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:
1) Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadroların karşısındaki başvuru şartları arasında yer alan; sertifika vb. diğer belgelere, yerleştirme işlemine son başvuru tarihi itibariyle sahip olmaları gerekmektedir

önlisans tan girdiğin içi önlisanstan tercihini yapacaksın ama atanıran ve atandığın tarihte mezun değilsen ataman yapılmaz 2 senede atanamazsın sebebide tercih yapıp tercih şartlarına uymadığın için 2 sene ataman yapılmaz ama bu atamada tercih yapmazsan diğer atamada tercih yapabilirsin sana kalmış ağustos sonuna kadar mezun olurum tercih yap olamam diyorsan yapma 2 senen yanmasın iyi düşün

atandığı tarih deyil arkadaşım bugün son gün diploma tarihi için bugünden sonrası olduğu taktirde otomatikmen sistem eleyecek puanın yanıcak sakın tercih yapma bekle. ancak sen önlisans olarakmı başvurdun ömss sınavına ön lisans olarak başvurdu isen ikinci tercihleri bekle ikinci yerleştirme tarihi için bişey söyleyemicem birinci için söyleyemezken bol şans hepinize :)

evet tercihinizi yapmayın diplomayı aldıktan sonra yapın..

Cümle Mühendisi;

tercihi bildir dedin mi bunu dediğin zaman program kodu vs istedikten sonra iptal edemiyorsun bende aynı durumdaydım ben tercih yaptım cevap bulamayınca şimdi iptal edemiyorum mecbur bir tercih yaptım olan hakkıma oldu

Üst Alt