Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS öğrenim durumundaki başarı sırasında sürprizler olabilir!?

fani08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar entresan bir durumda şu forumlarda 3 tane 14.
3 tane102.
4 tane 106.4 tane 282.
3tane 398.(bunu bizzat arkadaşlarla delilli ispatlı teyid ettik 3 kişiyiz)yani mesela ben önümde 397 kişi vardır diye düşünürken en az 1000 kşi çıkabilir!!!!

kardeş ben sadece 398. üç kişiyle özelden maille hemde telefonla görüştüm...

tercihlere göre mesala
95 alan kişi il dışını yazar sen 85 almışsın kendi il merkezi yazarsın atanırsın
bu durum sıralama önemli degil bence önemli olan puan ve tercihler

nasıl oluyo o iş..acaba farklı eğitim grubunda aynı sıradaki kişilermi görüştünüz ?

[FONT=&quot]Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM [/FONT]
[FONT=&quot]Özür Durumu GENEL ÖZÜRLÜ[/FONT]
[FONT=&quot]Sınav Tarihi 29.04.2012 [/FONT]
[FONT=&quot]TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI [/FONT]
[FONT=&quot]Doğru Yanlış [/FONT]
[FONT=&quot]Genel Yetenek Testi 26 4 [/FONT]
[FONT=&quot]Genel Kültür Testi 27 3 [/FONT]
[FONT=&quot]ÖMSSP1 Puanı 91.88783 [/FONT]
[FONT=&quot]Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 398 [/FONT]
[FONT=&quot]Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334 bu benim önümde olması gereken arkadaş benimki ise;[/FONT]
[FONT=&quot]Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM [/FONT]
[FONT=&quot]Özür Durumu GENEL ÖZÜRLÜ[/FONT]
[FONT=&quot]Sınav Tarihi 29.04.2012 [/FONT]

[FONT=&quot]TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI[/FONT]
[FONT=&quot]Doğru Yanlış[/FONT]
[FONT=&quot]Genel Yetenek Testi 25 5[/FONT]
[FONT=&quot]Genel Kültür Testi 25 5[/FONT]
[FONT=&quot]ÖMSSP1 Puanı 91.88189[/FONT]
[FONT=&quot]Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 398[/FONT]
[FONT=&quot]Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334[/FONT]

kardeş, evet tek açıklaması şudur: eşit puanlara sahip adayların sırası da eşit oluyor... kpss için de aynı durum geçerli
gördüğüm kadarıyla virgülden sonraki iki basamak baz alındıgından 91.88 puanlara sahipsizin ve sistem sizi eşit sıraya koymakta...
eksiğim yada hatam olabilir, diğer eşit sıralı arkadaşlar için de böyle bir durum varsa, mantık buradan geliyor...
bunu baz alarak araştırmanızı öneririm, zira hatam yada eksik bilgim olabilir..
selamlar... tercihlerde kolaylıklar dilerim...

ama yukardakinin puanı 0,006 daha büyük senden..belkide o belirleyici olacaktır..sıralama değilde..olabilirmi öle bişey ?

kardeşler bunu yazmaktaki amacım biz mesela önümüzde şu kadar kişi vardır ona göre tercih yapalım diyoruz ya... acaba her kusuratta böyle 2-3 kişimi var biz kendimizimi kandırıyoruz..ben forumlarda böyle aynı sıralamada olan yimiye yakın insanla karşılaştım...bence bu saçmalık küsurata göre sıralama yapsalardı insanlar önünde kaç kişi var ona göre bir hesap yapıp risk alabilirlerdi ama şimdi herkes önünde kaç kişi var kestiremiyor...

golden_heart ;tabiki kardeş onu diyorum zaten o arkadaş benden önde burda bir sıkıntı yok..sadece demek istediğim ben forumlarda en az 20 kişiyle karşılaştım aynı özür gurubunda aynı dalda aynı sıralamada yani demek istediğimiz tercihleri yaparken önümüzde üçyüz kişimi var 1000 kişimi var onu kestiremiyoruz...

geçende birisi 75.40 puanı olduğunu sıralamasınında 6800 lerde olduğunu söyledi benden düşük puanı ama sıralamada neredeyse bin kişi fark yapmış bana anlamadım gitti bu başlığıda görünce kurt düşdü iyimi

bio;
aha benimde içime bi kurt düştü iymi :)

vaaay arkadaş zaten sıralamayı yapamadım..her şehir birbirinden cazip..bide bu çıktı :)

ismail ben ciddiyim len vallaha şu facebookda bi tercih platformu açmışlar orda çocuk bide kafa tuttu bana iyimi:)

yaw ben dalga geçmiyom..ciddi benim kafada karışıt :) tutar abi ,adamıda aynı sıraya koydularsa..acaba benim sıramdan kaç kişi daha var..ben büro yönetimi okuyan kaç kişi vardır diye tahmin yürütürken,şimdi benim sıramdan kaç kişi var diye tahmin edecem

bio,VHKİ ile normal memur arasında ne fark var ? şunuda cevaplayıver tek seferde..konu dağılmasın da..

hiç bir fark yok :) yeterki gelsin kardeşim len benim sıramı almışlar yarın arıcam ösym yi

son bir bomba konusunu sana iletmem gerek unutmadan işe girdikden sonra vergi indirimi alamayan rahatsızlıklar var yeni cetvele göre ve işe girdikden sonra vergi indirimi alamazsa bile engelli kadrosunda çalıştırılıyor ve engelli kadrosu dolu görünüyor bir abim söyledi yeni rapor istenebilir diye ama net kaynak yok tahattüt meselesini anlattı herkesinkini kabul ettiler ama herkesde benim bu rahatsızlığım devam ediyor diye aile ve sosyal politikalara imza ile onay verdi dedi hem sahteleri eleme açısından iyi olur dedi ama bende dedim gerçek engelliler napacak oranı düşenler napacak dedim bi çare düşünürler dedi ama kıl oldum eğer öyle bişey yaparlarsa 60 bin 20 bine düşer:)

bio;
onu baştan yapacaklardı aslında..sanımıyorum öle bişey olacağını ben..zaten sahte rapor alanlara sen sınava girmeleri için göz yum,bide onları istatistiklerine dahil et,standart sapma yaratmalarına müsade et milletin sırasını kaydır..yok yok olmaz bence öle bişey..abes kaçar..millet aynı buraya yazdığımı sormazmı sence ? demezmi benim puanımı o sahteler etkilemedimi diye..

Valla bu kılavuzdan sonra ben herşey beklerim ismail tam bir gevşek tam bir laçka sistem yaptılar kaş yaparken göze soktular sokacaklarını:D

arkadaşlar 2048 metal işleri mezunuyum hangi tercihi yapmam gerekiyor acaba yardım edin lutfen ....

Nazi666;

kardeş lisemi mezuniyet?kılavuzu indirdin mi? sertifikan var mı?

hakkaniyet;
bu forum da bir arkadaşın puanı ve sıralaması şuymuş;
lisans 47,299 istanbul

4977
5017

bu arkadaştan daha düşük puanlı 40 kişi daha var demek. ama bu arkadaş lisansta en sonuncu ise aynı sıralamaya sahip 5017 kişiden sadece 40 tanesinin sıralaması aynıdır. orta öğretimde ise en fazla 100-200 kişi aynı sıralamaya sahiptir.

yüzdelik olarak hesap edersek
lisans ta %10 a giren kişilerin 4 tanesinin
önlisans ta %10 a girenlerin 5-6 tanesinin
ortaöğretimde %10 a girenlerin 30-40 tanesinin sıralaması aynı olabilir.
bu sayılar en yüksek sayılar. daha fazla olması çok zor. canını sıkma tercihini yap derim.

hakkaniyet;

liseden metal işleri bölümünden mezunum benim nitelik kodum 2048 ama kılavuzda herhangi bi yer cıkmıyor aratıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ...

ilk konuyu acan arkadaşın tezi bir başka forumda çürütüldü. Bu şekilde sacma bir şey olamaz. kıyamet tellalığı yapmayalım. milletin midesini bulandırmayalım.

daha düne kadar bu şekilde bir sınav yoktu hepimiz torpillerden dert yanıyorduk. şimdi sınav cıktı klavuz yayınlandı ama beğenmiyor kimse.

Ben eskileri düşündükce şükür ediyorum.

not: sınav notumda kötü. bu benim sucum ondada osym yi suclayamam

nazi666;

evet liseden metal işleri mezunu alınmıyor. genel alımlardan tercih etmen lazım yani 2001 lerden

as ve yedek adaylar olacaktır bence kadrolar örenk veriyorum 7000 kişi alınacak yedekle birlikte 14000 kişi o zaman ilk 7000 kişiden tekrar rapor alınsın raporlar doğrumu fiyaskolar varsa ortaya çıkar eminimki en az 1000 fiyasko çıkar fazla kişiyide yormamış olurlar

Üst Alt