Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Önlisans 1.tercihlerde tercih yapmayanlar puanınız ve bölümünüz nedir?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
önlisansin birinci tercihlerinde tercih yapmayan arkadaşlar puanınızı ve bölümünüzü yazarmısınız:rolleyes:

İktisat 82 Puan Tercih Yapmadım. Sadece 3001leri seçebiliyorum. İstediğim Bir kurum Gelmediği Sürece Tercih yapmam ;)

önlisans bankacılık bölümüm... bende arkadaş gibi sadece 3001 den tercih yapmaya mecbur kalınca tercih yapmadım...

puanım 84... 374. sıradayım... tercih yapsam gelirdim ama yapmadım... 2. tercihlerde hoşuma giden bir yer olursa yazarım...(istanbul içi)

sebboy valla ben senin açtığın konulara yetişemiyorum artık:D
ben de 818. sıradayım önlisansta... ama benim mesleğimin kodu maalesef eklenmediğinden ben 3001 kadrosunu yazabildim tabii ki de yerleşemedim:(
80 üstü alıp yerleşemeyenleri gördükçe insanın morali daha da bozuluyor
bunca insan nasıl yerleşecek?:confused:hem de hepsi alan dışı tercih yapıp 3001 kadrolarını yazmak zorunda:mad:

ahahah zamanla yetişirsin alışırsın cnm:)) bnde ek tercihten korkuyorum kendi bölümüm eklenmezde 3001 kalırım diye korkuyorum açıkçası

muhasebe ve vergi uygulamaları, 65 puan tercih yaptım ya tutarsa dedim tutmadı :)

ömss'ye önlisans'dan giren atanamayan arkadaşlar kaç puan aldığınızı yazabilirmisin

ÖMSS'YE ÖNLİSANS'DAN GİREN ATANAMAYAN ARKADAŞLAR KAÇ PUAN ALDIĞINIZI YAZABİLİRMİSİN? LÜTFEN ....Şuan klavuzlar açıklandı ama henüz tercih yapamıyoruz ne zaman tercih yapabileceğimiz konusunda fikri olan arkadaşlar bunu yazarmısınz...
ben önlisans'dan girdim 66 küsürat aldım önce ben başlatayım lütfen sizler puanların devamını getirin lütfen....

önlisanstan 86,4 aldım ama ilk tercihlerde tercih yapmadım şimdide tercih yapacak doğru dürüst yer yok en azından bulunduğum ilde hiç kadro açmamışlar

95 aldın tercih yapmadın nie kafan mı güzel senin neyi bekliyordun ek yerleştirmeler olmasa ne yapcktın o puanla :)

84,2 gelmemişti bu kez gelir sanırsam ve adana hatay cevresi olacak :D nede olsa adanalıyık zorda olsa sans var galiba :S

3249 :D BİGİSAYAR TGEKNOLJSİSİ VE PROGRAMLAMA

73 aldım 1876 sıralamam ilk atamada olmadı 3001 kadrodan tercih edicem...inş bu kez boş kalacak kadroları şişirip önümüze koymazlarda atanırız die ümit ediyorum...

Üst Alt