Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS önlisans 2. sınıf olarak sınava girdim. Bütünlemeye kaldım..?

SphiNX

Aktif Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Önlisans olarak ömss girdim... önlisans 2. sınıfım bütünlemeye kaldım eylülde dersi verirsem mezunum...

Tercihler için ne yapmam lazım tercihi önlisans mı, orta öğretim mi yoksa tercih yapma hakkım yok mu?

Cevaplar için teşekkür ederim...

Tercihi sınava nasıl girdiysen öyle yaparsın önlisans olarak girdiysen önlisans yaparsın.
Ağustosda atama olur 15 gün içinde baş vurman gerekli ama sen eylülde mezun olacaksan atansan bile almazlar başkasının hakkını yemiş olursun

haklı olabilirsin... atanmada yedek olayı olmuyor mu?

Yedek olmuyor atandığında diplomanı gösteremezsen ataman direk iptal edilir. Eylülde alacağım filan dinlenmez. Yedek olmaz ve kadro boş kalır

HAK İDDİA EDİLEMEYECEK DURUMLAR
ÖMSS'de yüksek puan almak veya kurada adı çıkmak, bu kılavuzda yer alan kadroya yerleştirmede tek
başına bir hak teşkil etmeyecektir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki
tutarsızlıklar yüzünden yerleştirmesi yapılamayan veya daha alt tercihlerine yerleştirilen adaylar bu
durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir. Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar,
yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir. Ayrıca, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit
edilenler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanacaktır.

Yerleştirmede adayların ÖSYM kayıtlarındaki bilgileri esas alınacaktır. Bu bilgilerde gerçeğe uymayan
hususlar tespit edildiği takdirde, yerleştirme yapılsa bile ilgili kurum tarafından atamaları yapılmayacaktır.
Adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyeceklerdir.

açıklama için çok teşekkür ederim...

Üst Alt