Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Ortaöğretim mezunlarına ait kadroların listesi

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar, DPB tarafindan aciklanan kadrolari liste haline getirmek icin ugrastim. 1-2 eksikle tamamladim. Malum hem is hemde bu duzenleme ile ugrasmak pek kolay olmuyor. Genel goruntuyu liste yontemi ile gormek isteyen arkadaslar hazirlamis oldugum sunuya gozatabilirler, tesekkurler. (Suat Uysal)

Kadrolar eksik değilmi sizcede...Mesela istanbulda esenler beledyeside ÖMSS için kadro acmıs ama yayınlanan kadrolarda yok..neden arkadaslar.?

beyler nitelik kodlarının coğu değişti 2012/2 kpss tercih klavuzuna bakın

besalti20;
eksik olabilir hazırlayan arkadaşımız çalışıyor anca elinden bu gelmiş

ceylanlılı;
bakanlıklar hangi nitelik kodlarıyla memur alıcaklar daha belli değil açıklanmadı sadece hangi bölümlerden alıcaklar hangi sertifika vs isticekler onlar belli aama hangi kurum için istediği belli değil ösymye yayınlayınca görücez inş

paranoya;

hazırlayan arkadaşım çalışıyor eksik yazmış olabilir bunlara bakın geri kalanlarıda biz üstüne koyup hesaplayalım artık:D

sebboy

arkadasın yayınladıgı konudakı eksıklıkten bahs etmıyorum zaten...Kadrolar eksık yayınlanmıs,acaba duzeltılerek osym'mı yayınlayacak dıyorum.

olabilir beşaltı bekleyip görcez hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar ben 83 puan aldım ve ilk atamada sıra gelmedi 2013 atamasında hatay da sıra gelir mi

Üst Alt