Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS puanı benden düşük olan bir kişi atandı. Ben atanamadım. Ne yapmalıyım?

By_RoniN

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ÖMSS'de benden duşuk puan almasına ramen benimde tercih ettğim bir yere yerleşen birisini gördum sizce ne yapmalıyım?

senden düşük olması imkansız muhakkak bir hata vardır.bende aynı puanla atanmış dedim virgülden sonraki puan kadar farkla o arkadaş atanmış:)

Yok Atanan kişi ile aramda 4 puan gibi birşey var

hocam bu kadar fark inanılmaz bir hata olur eger dikkatle inceleme fırsatın olduysa elindeki bilğilerle hemen sabah ösym ye ulaş derim..4 puan ne demek kaç bin kişi eder bu..bir hata olmalı..

Hocam öğrenim farkı vardır. Mesela MEB çanakkale MEM e hem lisans hemde ön lisans memur alıyor. Atıyorum Lisans kadrosundan 74 puanla almıştır. siz önlisans mezunu olarak kıyaslayabilirsiniz. o kadronun koduna bakmanızı tavsiye ederim.

Bu hizmetli olarakta olabiliyor. Lise mezunu hizmetlide alabiliyor. önlisans mezunu da alabiliyor. ama atıyorum lise mezunu 90 ile kapatmıştır. önlisans mezunu ise 70 ile kapatmıştır. siz 74 aldım ama atanamadım dersiniz ama sizin kısım 90 olabilir.

Tercih sıralamasıda çok öenmli.Bence ösym den tercihlerinizin hangi puanda kaldığına bir bakın...

ben bu atamalarda engel durumununda göz önüne alındığını düşünüyorum

Üst Alt