Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav adres kağıtları gelen oldu mu?

*aydın*

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ömss sınav adres kağıtları gelen oldu mu?

Malum sınava az kaldı. Acaba e-mail yoluyla mı bildirecekler :D

yollamıyacaklar kardeşim sen ösym sitesine şifreni girip kendi aday bilgilerinden sınava giriş yerine ulaşıp çıktısını alacaksın...

Henüz daha belli değil demekki. şu yazı çıkıyor

[FONT=Times New Roman]Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır[/FONT]

Teşekkür ederim arkadaşlar...

eski şifreleri değiştirin diyor sistem okuyup öyle değiştirin şifre özel olacağı için bir yere not edin yoksa giremezsiniz sisteme

İnşallah Çok Uzak Yerlere Vermezler Gidip Gelmek Zor Olacak

Muhtemelen kendi oturduğun yeri verirler. Engelliler zor duruma düşmesin diye.

[FONT=Comic Sans MS]Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır.

Şuan açtım henüz bilgi yok.[/FONT]

MERHABA arkadaşlar ben bu siteye giriyorum ama şifrem daha önceden yoktu yeni şifre almak isteyincede gizli soruya cevap istiyr ben önceden hiç üye olmadımki lütfen yardım edin nasıl ögrrenebiirim sınav girişş- yerimi

bir hafta yada 10 gun sınawa kala giris belgeleri yayınlanacak dendi bana....

İnşallah Çok Uzak Yerlere Vermezler Gidip Gelmek Zor Olacak

:) engelliyi düşünen olsaydı engelliyle dalga geçilmez alımlarda adil davranılır engelli ezilmemiş olurdu engelliyi düşünen kim uzak yada yakın bananecilik düşüncesi olduktan sonra fizana bile gönderirler...

Arkadaşlar,
Sınav giriş yerlerini, sınava 10 gün kala ( yani 19 Nisan Perşembe gününden itibaren ) internet ortamında öğreneceksiniz. Adresinize herhangi bir belge gelmeyecek.

arkadaslar formu doldururken sınav merkezini zaten kendiniz yazıyorsunuz örneğin ben en yakın olarak avcılar sınav merkezini sectim avcılarda bi okulda sınava gireceğim

Üst Alt