Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Nasıl öğrenebilirim?

serıfe2

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
ösmm sınav için nerde gircemizi öğrenmek için tam 1 saattir yeni şifre eski şifre isteyip duruluyor sinir oldum nasıl öğrencez nerde gireceğimizi...yardımcı olun lütfen açıklandımı?

O şifre dısında öğrenmen cok zor cünkü sınav giriş belgeni ordan teminn edebilirsin şifreni güncelle ben alır almaz denedim sorun morun cıkmasın diye

ben az önce baktım sınava giriş yerleri daha açıklanmadıki belli değil ama bu yaı üzerine bidaha bakayım :)

Hacı beni yorma baktınsan söyle belli olmuşmu :))

Hala belli değildir diyor.. :D:D

bulundugunuz yerdeki ösym merkezine basvurun şifremi unuttum diye
2TL karşılıgında yeni şifre alabiliyorsun ösym merkezi yerine ösym'nin görevlendirdiği okullardan da
şifreni alabilirsin

serıfe;
Şifrenizi değiştirin güncelleyin siteye girin ordan ögrenirsiniz. Sınava girrekende ordan çıktısını alıp ögle girilecek sınava.

Şifrenizi yeniden oluşturmanız için en az 8 karekterden oluşmalı en fazla 16 içinde büyük har küçük harf rakam noktalama işareti de kullanmalısınız.

Bio;
Bide ben yüklenmeyim ozman siteye :))

allah razı olsun sizden...tekrar deniycem inşallah olur şifre değişikliği.....

Şifre değişikliliğinde BÜYÜK HARF, küçük harf,noktalama işareti ve rakam içermek zorunda bunları içermese kabul etmez.

çok şükür şifre aldım ve giriş yaptım...hepinize tşk.ederim.....

sınav giriş yerleri sınavdan 10 gün önce falan belli olur

zaten belli olmamış nerde gircemiz konusunda ben siteye giriş yapamıyordum o da oldu çok şükür....:)

az önce ÖSYM den kontorl ettim henüz sınav yerleri açıklanmamış

arkadaşlar sınav yeleri belli oldumu

sınava 8-10 gün kala açıklanır. sabredin biraz. :D

Üst Alt