Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavı aynı KPSS gibi olacaksa alınan puana göre atamalar nasıl olacak?

cagrinan

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
yani merak ettiğim şey ortaöğretim önlisans lisans kontenjanları ayrı mı olacak? Bir diğer merak ettiğim konuda kpss öğretmenlikte sınavda memurluk puanı ayrı öğretmenlik puanı ayrı hesaplanmakta ÖMSSde de böyle mi olacak?

sınav ne zaman hangi kaynaklara çalışcağız bilgisi olan warmı?

cagrınan kardeşim çok karışık bi durum yapacakları ney biliyonmu benim görüşüm tahminim geçen sınavlarda 5 kişi bi kuruma,10 kişi bi kuruma atama yaptılar ya aynı ona benzer bi alım olur en yüksek puanları yerleştircekler olacak bitecek,kpss den farkı yok devlet yaş kütüge oturup herkesi işe alırmı benim tahminim 85 ve 90 alan yerleşir olay bu yani tercih klavuzunda zaten puanına göre iş verirler...

arkadaşlar yazacaklarım tahminden ibaret zaten bununla ilgili resmi bir açıklama yok. evet sınav biraz kpss'ye benzeyecek. her alanın(lise önlisans ve lisans) kendi içerisinde belli bir kontenjan ayrılır. herkes eğitim durumuna göre atanacak

arkadaşın biri de sınava çalışmayla ilgili soru sormuş, kardeşim ömss kitapları mevcutta. kpss kitaplarından da çalışabilirsin zaten süre azalıyor vakit kaybetmemek lazım. bir de halk eğitim büroları ÖMSS kursları açtılar ilinde varsa belki katılabilirsin.

Üst Alt