Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavı Haziran ayına ertelendi haberlerinin aslı var mı?

berfin88

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bazı internet sitelerinde ÖMSS nin haziran ayına ertelendiğne dair haberler var
doğru mu, yoksa saçma sapan bir haber mi. bilginiz var mı​

bide o bazı siteler hangisi ise linkini koymayı düşünsen de,millet boş yere telaş etmese ..

ben şimdi googledan baktım hürriyet bile dün ömssnin pazar günü yapılacağına dair yazı paylaşmış bence asılsız, üstelik bu haberle ilgili detay arandığında bu konu başlığı bir de başka bir sitenin linki var

Ya arkadaşlar elını<de ömss sınav merkezinin belirlediği tarih var öyle bir sey olsa ösym int sitesi yayınlardı

zaten mantıklı bişey değilde,bu site de bundan endişeye kapılacak kişiler olabilir..hani bi söz var,yanındakine bir yalan dersin o yalan öteyi dolanıp sana gelene kadar bi bakmışsın kendin bile inanmışsın :) o hesap

arkadaş şubatta çıkan haberleri görmüş heralde, paniklemiş. haber tarihine bakmak aklına gelmemiş.

aynen öyle ismail... şu an önümde bnm sınav giriş belgem var ilk ona baktım yok artık böylesi de olmaz son günde dedim, zaten öyle bir durum olsa bilgimiz olurdu

zaten mantıklı bişey değilde,bu site de bundan endişeye kapılacak kişiler olabilir..hani bi söz var,yanındakine bir yalan dersin o yalan öteyi dolanıp sana gelene kadar bi bakmışsın kendin bile inanmışsın :) o hesap

:D bi deli bi kuyuya tas atmış 40 kışıde cıkaramamıs lafı geldi aklıma :D

O haberler çok eski arkadaşlar inanmayın, moralınızı bozmayın son gün. Haberleri gelişi güzel sitelerden degil resmi siterlen takip edin.
Ertelenmiş olsaydı ÖSYM,DPB,ÖZÜRLÜVEYAŞLI sitelerinde mecburi yayınlamaları lazımdı haberi.

asılsız haber sınav pazar günü yapılcak gazatede de okudum..zaten cumartesi haberlerde de söylerler

Üst Alt