Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına gireceğim kategoriyi nasıl değiştirebilirim?

neoplis

Üye
Konular
70
Reaksiyonlar
8
ÖMSS sınavına gireceğim kategoriyi nasıl değiştirebilirim?

bilen var mı acaba

3 saattir okuyorum ama anlıayamadım :-(((

Öğrenim durumu değişikliği için:

ÖĞRENİM BİLGİLERİ’ni değiştirmek isteyen adaylar
Başvurudan sonra, öğrenim düzeyi veya mezun olunacak/olunan alan/program bilgisinde yanlışlık ya da değişiklik olan adaylar bu isteklerini belirten dilekçelerine değişikliğe esas bilgilerini gösterir resmî belgelerinin bir suretini de ekleyerek sınava başvuranlar 8 Mart 2012 tarihine kadar, kuraya başvuranlar 31 Mayıs 2012 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmalıdırlar. Süresi içerisinde Merkezimize ulaşmayan veya ekinde söz konusu belge bulunmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Özür durumu bilgileri değişikliği için:

ÖZÜR DURUMU BİLGİLERİ’nde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu taleplerini dilekçe ile yukarıda belirtilen sürelerde Merkezimize bildireceklerdir. Adayın bu talebi özür grubuna bağlı olarak Merkezimizce değerlendirilecektir...

tşkederim havva bacı. yani biz bu başvuru süresini geçirmişiz..

arkadaşlar raporumda zihinsel yazıyor. ÖSYM aradım sosyal il müdürlügünden degiştirip . bize dilekçe yollayın dediler. ne yapmam lazım sosyal hizmetler il müdürülügüne durumumu nasıl anlatırıp acaba ?

Üst Alt