Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren önlisans bilgisayar bölümü mezunları var mı?

tornado

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuyum.ömss önlisans puanım 92.541 sıralamam ise 48.Şunu merak ediyorum.ömss önlisansa girmiş bilgisayar bölümü mezunu ve ilk 50 girmiş kaç kişi vardır.çevresinde ömss önlisans sınavında ilk 50 ye girmiş ve bilgisayar bölümü mezunu olan kaç kişi vardır duyan bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgi verirmisiniz.
Ayrıca ömss önlisans sınavına girmiş bilgisayar bölümünden mezun olmuş arkadaşlara sesleniyorum lütfen bilgi paylaşımında bulunalım.mesajlarınızı bekliyorum.özellikle puan sıralama bilgilerimizi paylaşalımki tercih yaparken daha rahat ederiz.

ben bilgisayar tek. ve prog mezunuyum aynı gırdım okulda sınıf arkadasım 2 kişi vardı hepimiz adanalıyız dben 66 aldım onlarınkı dusukmus bıraz daha dıkkat ettım o okuldakılerın genelı bilgisayar bölümüydü arkadasım

Üst Alt