Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına lise diploması ile girdim ama üniversiteden de mezun oluyorum..?

Pride

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere biraz çıkmazdayım açıkcası. Ben Ömss sınavına lise mezunu olarak girdim ve bu sene de önlisans dan mezun oluyorum bir kaç ders im kaldı bütünleme sınavlarında vereceğim inşallah. Benim sorum şu Lise diplomam olduğu için atandığım zaman önlisans diplomam olacak bu bir sorun teşkil eder mi acaba? Yani önlisans diplomasını alacağım için atanmamın iptal edilme şansı var mı? Yoksa 1 ders bırakayım atandıktan sonramı okulu bitireyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

hayır kardeşim bi sorun olmaz ders filan bırakma:)kpss mantığıyla cevap verdim sorduğun soruya

Daha orta da fol yok yumurta yok heyecan yapma kardeşim. Önce bir ataman olsun, sonra 1 yıl çalış asaletin gelsin. Kadrolu memur olduktan sonra ön lisans diploması ile seviyeni yükseltirsin.

Lise mezunu olarak başvurduğun için lise düzeyinde ataman gerçekleşecek. Tercihlerini lise statüsünden seçeceksin önlisanstan tercih edemezsin edersen ozaman sorun yaşarsın, dediğin gibi ozaman sınavın iptal olur. Keşke önlisans olarak başvursaydınız sansınız daha çoktu, klavuzdada maddeside vardı busene mezun olacaklarda bitirecekleri düzeyde başvuru yapabilirlerdiye neysem hakkınızda hayırlısı olur inş.

Açıkcası o zaman mezun olacağımı sanmıyordum ama 4 dersim kaldı mezun olmak için. Onlarıda yarın vereceğim inşallah. O zaman bitireyim okulu uzatmanın anlamı yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben kendimden örnek vereyim işe başlamadan önce önlisans mezunu idim 4.sınıfa yeni geçmştim normalde lisans mezunlarını kabul ediyorlardı.Geçici önlisans diplomasını aldım kabul ettiler İnsan Kaynakları bu derslerini vermessen kulaklarını çekerim dedi :)

Yanlış biliyorsunuz mezun olduğun zaman atanamazsın lise düzeyinde başvurduysan atanana kadar lise mezunu olmuş olmalısın kesinlikle 1 ders bırak sınava girersin orda sorun olmaz eğer ataman olurda atanırsan işte o zaman yerleştirmez seni kurum bilgin olsun

Alulu12;

Peki atanır atanmaz ben önlisans diplomasınıa lsam 4 yıllık acık öretime yazılsam yine sorun olmaz herhalde. soncta mezun olamams gibi gözükecegim

Atanana kadar lise mezunu ol gerisi sorun olmaz sonra istediğini okuyabilirsin

Üst Alt