Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına lise mezunu olarak girdim. Şimdi önlisans mezunuyum..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar soruma cvp verin lütfen ben sınava lise mezunu olarak girdim ama şimdi önlisans diploması aldım kılavuzda şu madde dikkatimi çekti ne yapmalıyım
Mezun olunan program bilginizde değişiklik yapmak için okul veya noter onaylı ilgili resmi belge
(diploma, geçici mezuniyet belgesi vb.) ve kılavuzdaki “Genel Amaçlı Dilekçe” örneği ile birlikte
6 Mart 2013 günü saat 12.00’ye kadar ÖSYM’ye şahsen başvurunuz veya bu evrakın bir yakınınız
aracılığı ile elden teslim edilmesini sağlayınız. Resmi onay olmayan belgeler işleme konulmayacaktır.

ösym nin faks adresi var oraya faks çek o zaman hallolur ben geçende aynısını yaptım mezuniyet yanlış girilmişti diplomamı fakladım düzelttiler ama takipcisi ol gün içinde hallederler

Sınava lise düzeyinde girdiyseniz tercihlerinizi o doğrultuda yapabilirsiniz. 2014 yılında yapılacak sınava Ön lisans mezunu olarak girersiniz.

peki kılavuzda yapılan açıklama nedir
mezuniyet değişikliği genel amçalı dilekçe doldurma

ösym nin sayfasında bilgi edinme bölümünde var formu meail adresine atıp doldurup atacaksın ösym ye

Üst Alt