Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına zihinsel özürlü olarak girdim, ama genel özürlü olarak kaydedilmişim..?

ozdilek06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
zihin özürlüyüm bilmeden genel özürlü kaydettiler sınavı kazandım halen bir kurumda çalışıyorum atanmamda bir sorun çıkarmı birde bundan sonra sadece sınavlara sadece işi olmayanlar baş vursun işi olanlarda başvuru yapıyorlar bu insanlar diğer özürlülerin hakkını yıyorlar birde yaş sınırı olsun 100 yaşında olan sınavı kazansa onunda hakkı var ama öncelik evli özürlülere verilsin

sen bi kurumda çalışıyorsun, tercih yapacağım diyorsun ve bundan sonra çalışanlar başvurmasın diyorsun. ne içtin?

Hem kurumda çalışıyosun hemde o başvurmasın bu başvurmasın. Sonra da öncelik evlilere verilsin gerçekten iyiymiş. Merak ediyorum bunları yazarken siz bir başkasının hakkını yemiş olmuyormusunuz? Misal hiç bir kurumda çalışmayan?

ozdilek06;

Anladığım kadarıyla arkadaş özel sektörde çalışıyor. Yoksa öyle bir hata yapmazdı değil mi ? Ayrıca garip bir durum daha var. Ben türkçeyi bu kadar akıcı ve anlamlı, hatta çoğumuzdan daha düzenli yazan bir zihinsel özürlüde görmedim açıkçası.

Bu mesaj düzeltilmiş ilk yazıldığında böyle değildi. Daha anlaşılmazdı...

Üst Alt