Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına ziraat mühendisi olarak girenler var mı?

Konular
18
Reaksiyonlar
1
Özürlü Memur Seçme Sınavına Ziraat Mühendisi Olarak Girenler Aldığımız Puanları Bu Başlık Aldında Yazalım

mesela be 66 puan aldım atanabilirmiyim acaba ?

hangi bölümdensin hangi okul nereyi tercih ediceksin?

ankara üniversitesi toprak
tarım bakanlığı
çevre bakanlığı
orman bakaNLIĞI VS

Tekniker alımı olsa keşke , aslında açık var ama alırlar mı bilinmez :S

bülent yalçın ve halilha arkadaşlarım ikinizde mühendissiniz sanırım çok büyük şanssızlık olmazsa atanacağınızı umuyorum.

ilk atamada yaklaşık 140 ziraat mühendisi atanacak. Hangi yıl mezunusun? Çevrende başka bizim durumumuzda engelli ziraat mühendisi var mı tanıdığın?

ben 1992 A.Ü. Ziraat mühendisliği bitki koruma menzunuyum...

ben de 93 mezunu olmam lazımken 94 mezunuyum Ankara Ziraat Kültürteknik. Görsek birbirimizi kesin tanırız.

merhaba arkadaşlar bende ziraat müh. bahçe bitkileri bölümü sınavdan malesef 56 aldım
sk1973 kaç puan aldığını yazmamışsın

memurlar net- engelli memur-ziraat müh. olarak yaklaşık 35 kişi toplandık sizleride bekleriz beraber olursak bilgi paylaşımımız daha kolay olur

merhaba arkadaşlar bende özürlü ziraat mühendislerinden biriyim ama sayfanızı fazla faal göremedim pek bilgi paylaşımıda yok ne dersiniz burayı biraz hareketlendirsekmi?

ahmet malesef bitmedi :) taa 13 haziranda bitiyo ben seni arıyorum ama ulaşamıyorum kardeş tlf nun hep kapalı mervenin de tlf nu yok onada buradan geçmiş olsun dedim ama okumadı saıyorum:)) takip ediyorum sizi merak etme.

ahmet sana ulaşabileceğim bi numara verirsen görüşelim sabit numarada olabilir kardeş.

Üst Alt