Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavında ek süre verilemez mi?

farukt

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sizcede 60 soruya 60 dk cok az değilmidir? eğitek 50 soruya 90 dk vermiş di , tamam ömss bazı özür guruplarına biayrıcalık var ama sonuçda bu engelli sınavı ve girenlerin tamamı engelli zaten, bence normal kpss ile süreyi eşdeğer tutmaları bizim için olumsuzbi durum yetmez bu zaman:mad:

:) zamanında ben bu uygulamayı olumsuz bulurken bizim engelli kardeşlerimiz ösym nin yapmasını canı yürekten istemişlerdi. istedikleri oldu.
eğer kpss gibi olacaksa bu sınav 4 yanlış bir doğruyu götürme durumu olacak.
genel kültür genel yetenek deniyor.
o zaman geometri bile giriyor soru çıkma olasılıklarına.
eğer sınavda az puan alırsan 2 yıl o puanla atanmayı bekleyecen. v.s.

eski üsülün eksikleri tabiki vardı ama en azından her kurum aşağı yukarı 6 ayda bir sınav duyurusunda bulunuyordu. birinde az alırsan puanı diğerinden yüksek alma olasılığın daha yüksekti. ayrıca meb nin soruları ösym nin hazırlamış olduğu sorulardan daha kolaydır bana göre.

bunu plakalardaki engelli işaretlerinin kaldırılmasında da ben kaldırılmasın demiştim. çünkü engelli park yerlerine engelli olup olmadığı bilinmeyen insanlar park edebilecekler en basit örn ile: engelli kardeş kimliğini verip arkadaşına onun arabasını o park yerine park ettirebilecek. ve buda gerçekten lazım olanın park yeri bulamamasına sebep olacak.

konuyu dağıttım ama bana göre bu anlattığım konular böyle olmaya doğru gidiyor ama inş. gitmez.

evet 4 yanlış bir dogruyu götürüyor ,geometride muhtemeldir 657 devlet memurları kanunu hariç kpss tüm konular var :confused: şunu belirteyim önceki sınavlarda 90 lar 95 ler vardı bence bu sınavda okadar yüksek puan cekende olmayabilir hayırlısı bakalım iyi oynayan kazansın :cool:

Evet meb sınavının lise düzeyi soruları çok kolaydı. Ama tek dezavantajı lise mezunlarını hizmetli olarak almasıydı. Zaten memur olarak alsaydı lise mezunlarını, soruları daha zor tutardı bana göre.

bence bu uygulam ıyı oldu sorular acık net geneldede bılgıye dayalı olur 60 dk bu yuzden verılmıstır

soru sayısına göre zaman yetersiz.pratiği geliştirmeli başka çare görünmüyo

Sınavın zor olması her zaman iyidir çalışan hak eden kazansın ve atansın. Sınav süresi az ise sorularda ona göre hazırlanacaktır herhalde bekleyip görelim arkadaşlar..

Üst Alt