Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavında hile var mıdır?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
ben adanadan bir kardeşinizim bu bizim için önemli olan ÖMSS sınavında hiç duyumunuz oldumu hile oldumu .? AKP bu işi becere bildimi . hile acısından .dayı ayı acısından veya başka bütün acılardan bir bilgi varmı . ben buna cevabımı siizden sonra verecem kanıtım var tşk .

benim aklıma takılan her ile 90 puandan aşagı alan giremedi bu türkiyenin her ilinde de 90 puan ve üstü alanlar kimler acaba:confused: kanıtın varsa nie buraya yazıyon git savcılıga suç duyurusunda bulun,iş işten geçti herkes yerleşti herşeyin zamanı var geç kaldın...

hayırlısı cenab-ı rabbilalemin... kardeş erken değil mi daha? açıklamasan iyiydi ya hu. bir 36 sene bekleseydin anca yani, adaylar atanırlar, memur olurlar, işlerine alışırlar, emekli olurlar falan... ne diyim şimdi
:cool:

sınavda yok

atamalarda bilmiyorum.........

sınavda hata olmaz güvenlik tedbirleri vs. üst düzeyde idi, ama atamalarda şaibe olduğu kesin.

slm arkadaşlar burası türkiye her şey olabilr

%30 bile raporu alamıyor .fakat adana ceyhen diyanet işlerine yerleşiyor .bunu dogru gec oldu fakat kokular yeni gelmeye başladı bakın neler cıkacak daha marstan adam getirip işe sokacaklar

Ben lisans mezunuyum 83 küsür puanla ilk tercihime yerleştim hile olduğunu sanmıyorum bu soruların kolaylığı zorluğuyla alakalı bişey soruları herkes yaptıysa atanma puanı yükseliyor hükümeti eleştireceğim tek nokta çok diyanet kadrosu vardı ve çoğu boş kaldı bu da atanamayan arkadaşlara haksızlık diye düşünüyorum...

tanıdığım 100 kişiden yalnızca bir kişi atandı oda ne tesadüfse akpartinin sıkı dalkavuklarından biridir hile hurda olmama gibi bi ihtimal yok bence ...kesin vardır ..

atanan için hile yok süper doğan adam atanamayanlar için akp lanet süper doğan bi haltı beceremiyor yandaşları atıyor o var bu var şu var akape varken size ekmek yok

hile olması mümkün değil çünkü bir arkadaşım 86 puanla atanamadı ama kendi kafasızlığından hizmetli olmayı küçümsedi yanlış tercih yaptı biri de yüksek puanlı yerleri tercih etti atanamadı hem o olaylar bundan 13-14 sene önceydi dayı muhabbetleri koalisyon hükümeti döneminde vardı bir arkadaşım 83 puanla atanamadı 59 puanlı biri atandı yani o devir bitti adam yanlış tercih yapacak atanamayacak sonra vay efendim atamalarda şaibe var kulaktan dolma sözlerle şaibe var diyemez kimse benim dönemimde meb e 5000 kişi alındı 90ın altındakiler atanamadı hatta 2000 kişinin 100 aldığı yaygarası yapıldı ama boş çıktı onun için bazı kimseler kedi uzanamadığı ciğere mundar der misali yaygara yapıyorlar çok yanlış bir olay

sağlam türk ben hep oyumu ak partiye verdim ama 50 puanlı imam hatipleri alıp imam yapmayıp düz memur yapmak
bizim gibi 88 alıp atannalara alanlara haksızlık olmuyor mu bu torpil değil nedir madem düz memur yapcaklarmış 90 puan isteselerdi imamhatiplerden

yanlış yazmışım atanamadım

Imam diye alınıp sonra düz memur yapmak hiç ama hiç doğru değil. Emek ve hak gasbı.

onu geçtik 50 puanla atamayacaklar dı başvurduğum yerler 91 den alım yapmış puan şartı olmalıydı adamlar hiç ders çalışmadan memur oldu

ben o konuda onları zaten eleştiriyorum imam hatip mezunu kaç engelli var zaten Fatma Şahin dedi bu sınavda bazı yanlışlar yaptık ilk defa bu tip bir sınav yapıyoruz inşallah bir daha aynı hatayı yapmazlar ama adam alacak 86 puan hizmetli kadrosunu beğenmeyecek yanlış tercih yapacak sonra vay efendim hükümet şöyle atama yaptı böyle atama yaptı ne var yani ben de hizmetliyim babam da aynıydı hor görmek niye be adam sonra da atanamadım diye yaygara yapıyorlar ha bolu mem ve kırıkkale mem 81 puanla kapattılar alımı ve boluyu kimse tercih etmedi bu şimdi yanlış tercih ve beğenmemek değil de nedir tabi bunu beğenmeyen ve yanlış tercih yapanlar için söylüyorum haberi olmayanlar ammenna ama daha dikkatli araştırma yaparlarsa iyi olur zaten bu puanlarla 2 yıl boyunca atama yapılacak
ekinos
inşallah sen de bu atananların içinde olursun ve daha nice senin gibiler Allah işinizi rast getirsin:)

Bazı arkadaşların İmam olarak alınıp sonra düz memur olarak çalıştırılcak olmaları tam bir haksızlıktır.Düz memur kadroları herkese açık kadrolardır siz ön şart olarak ilahiyat mezunu olmayı koyar üstüne birde 60 ı geçmeyen puanlarla bunları atar sonradan memur yaparsanız 60 ve üzeri alan arkadaşların atanma şansını engellemiş olursunuz. Bu arkadaşlarında seslerini yükseltmesi çok normaldir hakları gaspedilmiştir çünkü..

Üst Alt