Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavını kazanıp üniversite mezunu olarak atanırsam ne kadar maaş alırım?

swbeam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slmlar ben %40 derecesinden engelliyim anadolu üniversitesi iktisat fakültesini bitirdim bu seneki ömss sınavına başvurdum sorum sınavı geçersem ve devlet hastanesi gibi bir yere düşersem maaşım ne kadardan başlıyabilir . milli eğitim bakanlığı onaylı bilgisayar işletmenlik ve bilgisayarlı muhasebe sertifikalarım var bilgisayarı tekniker kadar çok iyi biliyorum bana 9. dereceden başlıyabilirsin dediler en son zamlarla özlük haklarımız diğer memurlarla aynıysa ne kadar maaş elime geçebilir .

yahu hocam inşallah kazanır başlarsın da daha dereyi görmeden paçaları sıvamışsın. tahminen 1500-2000 lira arası olur

yw kardeşim demek istediğim sadece lisans düzeyinde ve bilgisayar işletmeni olabilecek memurun hangi derecede ne kadar maaşla başlatılabileceği genellemesine dair soruydu ,1500 2000 demekle olmuyor bu işte tecrübelilere soru soruyorum varsa eğer

selam
bende yeni işe başladım derecem 9/1 i lisans mezunuyum eş çalışıyor iki çocuk var sağlık grup başkanlığında memurum hesaplama yöntemlerini bilmediğim için tam ne alacağım bilmiyorum forumda aynı özelliklere sahip bir arkadaş 1800 aldığnı yazmış. döner dahil.muhasebeye sordum 1050+ 500 döner dediler aradaki farklar neden kaynaklanır . yada hesaplama yöntemlerimi farklı, hata yapan mı var anlayamadım . konuya vakıf bir arkadaşımız bunun anlaşılabilir bir formülünü yöntemini sunarsa memnun olurum. sanırım pek çok üyede bunu mereak ediyordur

1600-1650 civarı alırsın muhtemelen çocuk yardımı ile falan sağlık bakanlığı yada meb aşağı yukarı budur alınan ücrt.

Üst Alt