Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonuçlarına itiraz dilekçesi örneği..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim akraba 11 tane bosu olmasna ragmen yapıldı görnüyo

ösym itiraz dikekcesi yazmayı düsünüyor ne gibi yoları takip etmeli bilen arkadaşlardan rica etsem yardimci olurmusunuz

kalpsizsevgilim;

sevgili arkadaşım boş bırakılan soru doğru sayılmaz standart sapmadan ötürü iyi bir puan almıştır ama yine de itiraz yapmak istiyorsan ömss kılavuzunu okuyabilirsin.

benim matematik full boştu yapılmamış gözüküyor o nasıl oluyorda arkadaşın yüksek alıyor:confused:

kafanızdaki soru işaretlerinin hepsinin cevabı standart sapmada saklı...

kafasındaki şüpheleri atmak istiyorsa sınav kağıdının incelenmesini isteyebilir ama bir şey elde edeceğinizi zannetmiyorum standart sapmadan ötürü öyle bir durum olmuş.

Ömss Sonucumda Hata Var!...

Sadece türkçe sorularılarından 15 tane doğru olduğuna emin olduğum soru var ve aynı şekilde tarih ve vatandışlık sorularındada 15 tane emin olduğum doğru sorular var ama sonuçlarda Genel yetenek 9 doğru 16 yanlış Genel Kültür 10 doğru ve 19 yanlış gözüküyor ve puanım 58 olarak gözüküyor ve sıralamam 35896 bu duruma nasıl itirazda bulunabilirim ortaöğretim genel özürlü grubunda girdim sınava yardımcı olursanız sevinirim...
frown.png

ÖMSS sınav sonucuna İtiraz

Arkadaşlar Ben ömss sonucuma ilk açıklandığı gün itiraz ettim hakkımı aradım , ygs de ufak bir yanlış lık olmuş itiraz eden arkadaşların çoğunun puanları düzeltilip yükseltilmiş , Benim kendi kantimce sınav sonucunda yaklaşık 7 adet kadar netim eksikti, ve genel kültür testinde hiç boş soru bırakmadığım halde Sınav sonuçları açıklandığında fark 2 ADET boş sorum varmış gibi gözüküyordu durumumu anlatan dilekcemi ösym yolladım ,ösym le görüştüm dilekcem işleme alınmış , sınav kağırdım yeniden kurulca incelenecekmiş hadi hayırlısı .......

Kimi arkadaşlar gibi de ösym yi karalama kampanyası başlatmadım , kanuni bilgi edinme hakkımı ardım , İYİKİ ÖSYM var da Hakımızı RAYA BİLİYORUZ . iyikide de ÖMSS var Adaşlar, İyikide özürlüleri düşünen kolalayan sn Recep Tayip ERDOĞAN gibi bir özverili bir Başbakanımız, özverili Bakanlarımız ,İyikide sn Bakanım Fatma ŞAHİN gibi bir Bakan ,En önemlisi ANAMIZ VAR var, sahip çıkanımız hakkımızı kollayanımız var İyiki ÖMSS var Hepinize Teşekkürler (Dünyada en demokratik sayılan ülkelerde bile Benzeri olmayan ,ÖMSS (ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI ) Herkese Adil bir atnma şansı Eş dost , AHBAB çavuş ilişkisinin Bittiğİ SINAV ömss

Sakın hiç kimse bu sözlerimde siyasi bir anlam veya mana aramasın ,Bu Hakkının , Hakını ,Hakıyaya verenlere ÖVGÜ tşk.

ya arkadaş ben kura sitemine tabiyim ilkokul mezunu oldum için sınava 14 mayısta girdim 2012 de yani kura çekimleri ile bir bilgin vrmı acaba

ÖMSS sonucuna itiraz eden var mı? Sonuç alabilir miyiz?

ömss sonucuna itiraz eden varmı

Ben itiraz ettim puanım 80 3900 . sıradayım fakat 7-8 netim eksik ve boş bırakmadığım iki genel kültür sorusu boş gözüküyor olumlu sonuç çıkarmı acaba

Arkadaşlar , ösym herkesin optik cevap kağıtlarını ve soru kitapcıklarını kişisel sayfamızda yayınlayacakmış

Aynı Sorunu bende yaşadım hemen sonuç açıkladığı gün itiraz ettim . sonuçta kağıdı okuyan optik okuyucu ve milyonlarca kağıt okuyor bunun yanı sıra bizim optik cevap kağıtlarımızda sıtandart dışı idi..
itiraz etmek için gereken şartlar şunlar

1 ösym nin sitesindeki genel amaçlı dilekçe ( dilekçeye durumunuz açıklayarak doldurun )
2 zirat bankasına 5 tl sınav sonucuna itiraz için yatırın zarfa koyup ösymy yollayım bir kaç gün sonrada tlf arayıp evrakınızın ulaşıp ulaşmadığını örenin . Sınav kağıdınız kurul taragfından incelenip size cevap verilecektir

bende 1 tane boş bıraktım.4 tane çıktı
doldurma sırasında olmuş olabilir.çünkü çok zaman kaybettiriçi ve yoruçuydu.

boş gözükenler doldurma hatasıdır.doldururken yoruldum.

işaretleme yaparken kaydırma yapmışsınızdır.aynı soruya 2 şık işaretlemişsinizdir.

bende tek boş bıraktım 4 boş görünüyor doğru işaretleme yaptığımada eminm zaman konusunda sıkıntı yaşamadım ama itirazda etmedim beklediğimden yüksek geldi puan çünkü ondan sustum :)

BENDE 47.5 net yaptım . 41 görünüyor . 5 boş bıraktım 7 görünüyor. İtiraz etmedim .

Arkadaşlar vallahi itiraz ettim hadi hayırlısı ALLAH yüzüme bakarda puanım yükselir işallah , ömür boyu bu şüpeyle yaşamak istemedim , optik cevap kağıtlarımızı ve kişiye özel soru kitapcıkalrımızda ösym sitesinde yayınlanacakmış , sınav heycanı bitti şimdi bunun heycanı başladı ne çile arkadaş benimki yinede rabbime şükürler olsun bizim de dünya sınavımız böyle mukafatı ahir düğnyada olur işllah sabrın sonu selamet , ben aksiliği mıknatıs gibi çekerim fakat düzeleceğinden umutluyum .......

birçok kişinin eksik gelmiş galiba. muhtemelen optik okuyucuda bir sıkıntı var. benimde en az 5 netim eksik.. bende tiraz etmedim. zaten itirazından olumlu cevap alan kimseyi de görmedim...

Arkadaşlar ömss ye itiraz ettim olumlu sonuç alamadım hayırlısı puanım yinede gayet iyi ........Şükürler olsun ÖSYM puanı yükseltmemiş :confused:ama puanımıda düşmemiş ... YA YÜKSELTMEDİĞİ GİBİ birde düşseydi:p:p:p......

Üst Alt