ÖMSS sınav sonucuna İtiraz
Arkadaşlar Ben ömss sonucuma ilk açıklandığı gün itiraz ettim hakkımı aradım , ygs de ufak bir yanlış lık olmuş itiraz eden arkadaşların çoğunun puanları düzeltilip yükseltilmiş , Benim kendi kantimce sınav sonucunda yaklaşık 7 adet kadar netim eksikti, ve genel kültür testinde hiç boş soru bırakmadığım halde Sınav sonuçları açıklandığında fark 2 ADET boş sorum varmış gibi gözüküyordu durumumu anlatan dilekcemi ösym yolladım ,ösym le görüştüm dilekcem işleme alınmış , sınav kağırdım yeniden kurulca incelenecekmiş hadi hayırlısı .......
Kimi arkadaşlar gibi de ösym yi karalama kampanyası başlatmadım , kanuni bilgi edinme hakkımı ardım , İYİKİ ÖSYM var da Hakımızı RAYA BİLİYORUZ . iyikide de ÖMSS var Adaşlar, İyikide özürlüleri düşünen kolalayan sn Recep Tayip ERDOĞAN gibi bir özverili bir Başbakanımız, özverili Bakanlarımız ,İyikide sn Bakanım Fatma ŞAHİN gibi bir Bakan ,En önemlisi ANAMIZ VAR var, sahip çıkanımız hakkımızı kollayanımız var İyiki ÖMSS var Hepinize Teşekkürler (Dünyada en demokratik sayılan ülkelerde bile Benzeri olmayan ,ÖMSS (ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI ) Herkese Adil bir atnma şansı Eş dost , AHBAB çavuş ilişkisinin Bittiğİ SINAV ömss
Sakın hiç kimse bu sözlerimde siyasi bir anlam veya mana aramasın ,Bu Hakkının , Hakını ,Hakıyaya verenlere ÖVGÜ tşk.