Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu atanırsam Sağlık Bakanlığı'nda çalışan eşimden dolayı il seçimi..?

acbdm16

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar kafama takılan bır soru var.esım 2 yıldır sagılk bakanlıgında devlet memuru ben ıse özelde calısan ıscıyım.sorum ben omss den aldıgım puan ıle farklı ıle atanırsam es durumunda kım kımın yanına gelebılır.bellı bır suresı varmıdır.egıtım durumları fark ederse ben lıse esım ıse lısans mezunu sımdıden tesekkur ederım.

selam kardeş; sen eşinin yanına gidersin kıdeme bakıyor bu işler hayırlısı olsun.

a.s efekt kardes bılgılerın ıcın saol bırde sole bır sorum daha olcak bunun bellı bır zaman suresı varmı mesala 1 yıl gıbı allaha emanet ol

Sağlık bakanlığında asalet almadan tayin yapmıyorlar benim bildiğim. Ben 13 ayda aldım asaleti.

asil memur olabilmek için eskiden 1 yıl dolduktan sonra hizmet içi eğitimle ve sınavdan sonra basarılı olanlar asil oluyordu. şimdiki sistem 1-2 yıl arasında asil olunuyor.

nasıl konuyla alakalı degıl ama ...

saglık bakanlığını kazanırsam
1-2 yıl sonra hizmet içi eğitimle ve sınavdan sonra basarılı olanlar asil olacagım ... ya sınavı kazanamassasam n olacak saglık bakanlığından kovuluyormuyum .. ömss yı kazanmak yetmıyormu anladım kadfafm karıştı

Fazla dert etme arkadaşım. Formalite sınavları bunlar. Kanuna uymuş olmak için yapılıyor. Kolay sınavlar.

Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitimler sonrası adaylığınız kaldırılır. En az 1 en çok 2 yılla sınırlıdır bu süre. Asalet tasdiki sonrası siz veya eşinizden biri eşinin çalıştığı yere tayinini ister ve Valilik Muvafakat verdikten sonra gidersiniz.

Kısmet olurda atanırsak asaletim tasdik olduktan sonra özel sektörde çalışan eşimden dolayı tayin isteyebilir miyim ? yoksa tayin istemek için eşimin devlet memuru mu olması gerekiyor?

Üst Alt