Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS sonucu atanmak için hangi illeri tercih edeceksiniz?
Ömss sınavını kazandıktan sonra ( kendi memleketiniz hangisi ) kendi memleketiniz hariç
Ömss tercih illeri hakında seçiminiz neresi olur neden?
Ki İnşallah kazanır ve istediğiniz tercih olur.
selamlar, bende dogal olarak yasadıgım ıl ve cevresı bır kac yerı tercıh edecegım. benım merak ettıgım bu sekılde bır kac tercıh yaptık; bu sehırlerde bıze uygun kadro yetersız. yeterlıde puanımız varsa nasıl uygulama olusur acaba?
yüksek puan olan öncelilikli puanlar aynıysa tercih edilen ilde yaşayan avantajlı benim billdiğim puan yeterli diye bişey yok puanda sınır yok çünkü senin tercih ettiğin illerde senden yüksek alanlar girer sana uygun iş yok puanın yüksekse yapabilceğin farklı şehirleri yazcan o zaman...hangi ili tercihe gelince ardahanın çıkışına kadar zorlıcam kardeşim gürcistan,ermenistan falan olabilir fark etmez iş bulmuşuz bu devirde ilemi bakcaz onca senedir özel sektöre girebilmek için uğraşıyorum bedensel engelli olarak bana uygun işi başkası kapınca işsizlik tak dedi artık kendimize uygun bulduğumuz yapabilceğimiz işleri yazcaz