Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu erkekler kadınlara göre daha mı çok atanacak?

ömrümce

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ben kuraya tabiyim benim öğrenmek istediğim şu.ilkokul mezunlarına tablo bir de Nitelik kodlarında 1101 Erkek 1103 Kadın diyor tabloya baktığımda genelde 1101 Erkek olduğunu gösteriyor.Ben tercihlerimi yaptım tercih yaptıklarımda hep 1101 Erkek olduğu yazıyor Demek istediğim bu kadrolara hep Erkek alımımı olucak eğer böyle ise adaletsizlik bu Kadına Hiç kadro yok o zaman.Bu doğrumudur öğrenmek istiyorum şimdiden tşkr ediyorum yorum yapan arkadaşlara...ve Allah hekesin kalbine göre versin

evet doğru. erkek olan yere başvuramazsın. osym'nin neyi adaletliki bu adaletli olsun

evet eğer nitelik olarak 1101 yazıyorsa erkekler alınacak sadece onlar başvuracak.1103 yazıyorsa kadınlar alınacak sadece kadınlar başvurabilecektir

Kuraya ya tabiiyim ben tercihlerimi yaptım.Nit1 Nit2 Nit3.Şimdi nit3 1101 nit4 de 5 yerde 1103 kadın yazıyor.ben sadece bu 5 yeremi tercih yapabilirim bana fikir verin ne olur teşekkürler.ki böyle ise benim yaptığım 15 tercih ne olucak

ömrümce tercihlerinde tercih bitim günü olan 20 temmuz 2012 saat 23:59 a kadar değişiklik yapabilirsin

tşkr...bide sorum7225 bazı yerde var bazı yerde yok her iki yerede tercih yapabilirmiyim

7225 Güvenlik Tahkikatının olumlu sonuçlanması.Ne demek acaba?

Ömrümce

7225 Güvenlik Tahkikatının olumlu sonuçlanması şu anlama geliyor , bazı kurumlar atamanız yapıldığı anda sabıkanızın olup olmadığına bakıyor (emniyet tarafından resmi yazı ile isteniyor) yani yüz kızartıcı suç hırsızlık vs. gibi sicilini kötü etkileyebilecek bir durumu kapsıyor

Üst Alt