Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucumu beklerken vergi indirimi alabilir miyim?

kalben

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Ömss sonucu atandım, bugün ilgili bakanlığı aradım. Bana 15 gün sonra posta yolu ile haber vereceklerini söylediler.
Bu bekleme sırasında vergi indirimi almak istesem sorun olur mu yada alabilir miyim?
Bilen arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.. Saygılarımla

Alamazsınız çünkü vergi indirimi müracaatı esnasında çalışıyor olmanız şart işe başladıktan sonra iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak Maliyeye vergi indirim hakkı için müracaat edebilirsiniz.

2022 maaşı alanların çalışmadığı halde vergi indirimi aldığını yeni öğrendim. O yüzden sordum belki olur diye :( Bu şekilde beklerken zamanı değerlendirmek istedim aklımca. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Benim anlamadığım birçok kişi yeni cetvele göre rapor oranında düşme oluyor ataması yaplan ve vergi indirimi alamayanların durumu ne olacak acaba nasıl bir çözüm bulunacak insanları engelli kadrosundan alıp vergi indiriminden yoksun bırakmak nasıl bir sistemin işlediği konusunu gözler önüne net bir şekilde ortaya koyuyor tamamen kokuşmuşluk hayırlısı olsun herkes için...

Yeni cetvele göre daha 2 ay önce tekrar rapor aldım. Özürlülük oranım %60'tan %49'a düştü. Vergi indirimi için müracaat ettiğimde benden tekrar rapor isterler mi acaba?

isterler alınan raporlar ankaradan kontrolden geçiriliyor....

Üst Alt