ÖMSS ile Yşadığınız İl dışına Atanmaya HazırmısınızÖMSS Belkide yeni bir başlangıç olcak ...... yada son ...Her başlangıcın bir sonu vardır...
Arkadaşlar ÖMSS Tercih Kılavuzları Hala yayınlanmadı , Yayınlandığın dada tahmini 15 - 20 Tane farklı kurm il tercihi yapacağız.
Bu tercihlerin çoğu yaşadımız il ve çevre olacak .......
Ya YAŞADIĞIMIZ ile Atanamzsak OZAMAN Yeni bir başlangıca Hazırmısınız ...
SEN ,BEN ,O Yeni bir hayata hazırmıyız ?...
Bu soru ÖMSS Ye kayıt olduğum ilk günden berri kafamı kurcalıyıp duruyor ......
Yeni bir hayat yeni bir başlangıç düşleyip ,tasarlıyıp duruyorum.....
Çok başarılımıyım diğilim. Şu an kurulu bir düzenim var .
Esnaflıkla uğraşıyorum işlerim iyimi pek iyi diğil.,
Özrüm çoğu zaman önüme,işlerime engel; İşlere Bazen bedenen yetiyorum ....
Bazende RUHEN.... Gücüm Tükendi.....
Maddiyat Onu hiç Söylemiyorum Bile.. Madiyatı iç açıcı değil....
Sosyal Yardımmı.....Özürlüler İÇİN koskep ŞU BU kıredisi diyorlar ya hikaye ...
YARIN Baş vursanız Bindereden bin su getittirirler .....Alırmısınız bilmem ..zor
Bunların Üstüne Özürlüler için esnaflık gerçekten çok zor .
Hem bedenen hem ruhen ,hem maddi ,hem manevi ...zor
Olsun Rızık derdi ...YAŞAM MÜCADELESİ.... Nefes aldıkca varız .....
Bundan yıllar önce 2022 ye baş vurdum İŞLERİM bozuldu , mağdur düştüm geçinemedim,OZAMANLAR ÖZEL SEKTÖRDEDE özürlünün iş bulması nerdeyse imkansızdı ...sağlamlar boştaydı özürlü ne yapsın....
2022 den istenilen tüm evrakları eksiksiz gönderdim
cevap aylar sonra :Red geldi ....
Onların deyişiyle muhtaç diğilmişim .....
Burdan gönderdiğim İL ÖZEL İDARESİNİN vb Kurumların muhtaçtır yazıları HİÇTE önemli diğilmiş ....
Bu Kararı onlar rahat koltuklarında huzurla vermişler....
Onları ALLAHA havale edyorum benim hakkım helal değil ....
Zor günlerdi geçti kara gün hep kara kalmıyor ....
Şu an ; Günde 12 veya 13 saat arası çalışıyorum ,cumartesi pazar dahil .
Nerdeyse hiç iznim yok ... yinede işimi seviyorum rabbim bir iş nasip etmiş , ALLAH olmayan arkadaşlarıma nasip etsin RABBİM bir rızık kapısı açmış bin şükür ....
Ama artık yoruldum bedenim ve ruhumda yoruldu ,Bir Devlet Kurumunda Çalışmak Memur olmak,cumartesi pazar izini bayram tatili düzenli maaş sosyal güvence ....... Bunların hepsi latife Asıl yarın ne olacak kaygısından kurtulmak istiyorum .......
Ben devlet güvenceli , yeni bir hayat İSTİYORUN nerde ve nasıl olursa ........ya sizs de gerçekte yoğunlaşamamız konuları es geçiyoruz ...şurda sayılı gün kaldı ...
Kısa sürede okadar çok şey değiştiki....ya Şimdi...Bunun Cevabını Bende Bilmiyorum...O zaman Yanımda olanlar BUGÜN YOK .....O GÜN BENİM OLANLAR ....Bugün YOK ...
Ömss Yeni bir Başlangıçmı yeni Bir sonmu...... Böylde Bir Başlık Atmıştım....ÖMSS süreci 8 yıllık EVLLİĞİMİN SONU oldu Nedsem Boş olacak ve öleceğin önüne geçilemiyor GAYIBI İLLAHİ(GAYİBİ yanlız ALLAH bilr )....İşallah Atnırızda Yeni Bir Başlangıç olur yoksa işimiz zor.......Bazen herşey çok iyi olsun diye uğraşırken herşey Dahada Kötü oluyor ve zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor...Ben ömss ye hazırlanırken Tek isteğim ailemi ,eşimi daha iyi şartlarda yaşata bilmekti bu gün ne ailem var ne de Eşim .....Şimdi yeniden Hyata devam edebilmek için istiyorum ...Kolay olurmu Bilmem....Kalender ŞAH....