Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucunda atandık, ya sonra..?

mesutttt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ÖMSS Sonucu Atandık (İNŞALLAH) YA SONRA ?
Yerleşim ? Ulaşım ? Ev alışverişi ? Ev temizliği ? ( Engelsel porblemler işin cabası.) Kafamı karıştırmıyor değil. Sizinde düşüncelerinizi almak istedim.

her seyin cagresi var unuta kendine güven yeter

ben şu an tercihimde şehir merkezini yapacağım eğer ki atanırsam, belki birkaç hafta evden gidip gelirim bilmiyorum
ya da bulabilirsem bir pansiyon düşünüyorum ilk etapta, sonrasında da ev tutup yavaş yavaş eşyalar almayı planlıyorum
bunların hepsi gerçekten düşününce epey meşakkatli, ama tercih yaparken de bu olası zorlukları göze almamız gerekir zaten, en kötü ihtimalle, atama sonucuna göre biyer tutup eşya almak ki zaten ben tek başıma yapmam ailem mutlaka yardım eder o yüzden çok sorun etmiyorum açıkçası...
neyse hayırlısıyla atanalım da... gerisi olur bir şekilde...
diyebilirsiniz ki konuşması çok kolay, aslında iş öyle değil, ama dediğim gibi tercih yaparken tüm zorlukları göz önünde bulundurmuyor muyuz zaten?

ÖMSS ile Yşadığınız İl dışına Atanmaya Hazırmısınız

ÖMSS Belkide yeni bir başlangıç olcak ...... yada son ...Her başlangıcın bir sonu vardır...

Arkadaşlar ÖMSS Tercih Kılavuzları Hala yayınlanmadı , Yayınlandığın dada tahmini 15 - 20 Tane farklı kurm il tercihi yapacağız.
Bu tercihlerin çoğu yaşadımız il ve çevre olacak .......
Ya YAŞADIĞIMIZ ile Atanamzsak OZAMAN Yeni bir başlangıca Hazırmısınız ...
SEN ,BEN ,O Yeni bir hayata hazırmıyız ?...

Bu soru ÖMSS Ye kayıt olduğum ilk günden berri kafamı kurcalıyıp duruyor ......
Yeni bir hayat yeni bir başlangıç düşleyip ,tasarlıyıp duruyorum.....
Çok başarılımıyım diğilim. Şu an kurulu bir düzenim var .
Esnaflıkla uğraşıyorum işlerim iyimi pek iyi diğil.,
Özrüm çoğu zaman önüme,işlerime engel; İşlere Bazen bedenen yetiyorum ....
Bazende RUHEN.... Gücüm Tükendi.....
Maddiyat Onu hiç Söylemiyorum Bile.. Madiyatı iç açıcı değil....
Sosyal Yardımmı.....Özürlüler İÇİN koskep ŞU BU kıredisi diyorlar ya hikaye ...
YARIN Baş vursanız Bindereden bin su getittirirler .....Alırmısınız bilmem ..zor
Bunların Üstüne Özürlüler için esnaflık gerçekten çok zor .
Hem bedenen hem ruhen ,hem maddi ,hem manevi ...zor
Olsun Rızık derdi ...YAŞAM MÜCADELESİ.... Nefes aldıkca varız .....

Bundan yıllar önce 2022 ye baş vurdum İŞLERİM bozuldu , mağdur düştüm geçinemedim,OZAMANLAR ÖZEL SEKTÖRDEDE özürlünün iş bulması nerdeyse imkansızdı ...sağlamlar boştaydı özürlü ne yapsın....
2022 den istenilen tüm evrakları eksiksiz gönderdim
cevap aylar sonra :Red geldi ....
Onların deyişiyle muhtaç diğilmişim .....
Burdan gönderdiğim İL ÖZEL İDARESİNİN vb Kurumların muhtaçtır yazıları HİÇTE önemli diğilmiş ....
Bu Kararı onlar rahat koltuklarında huzurla vermişler....
Onları ALLAHA havale edyorum benim hakkım helal değil ....
Zor günlerdi geçti kara gün hep kara kalmıyor ....
Şu an ; Günde 12 veya 13 saat arası çalışıyorum ,cumartesi pazar dahil .
Nerdeyse hiç iznim yok ... yinede işimi seviyorum rabbim bir iş nasip etmiş , ALLAH olmayan arkadaşlarıma nasip etsin RABBİM bir rızık kapısı açmış bin şükür ....
Ama artık yoruldum bedenim ve ruhumda yoruldu ,Bir Devlet Kurumunda Çalışmak Memur olmak,cumartesi pazar izini bayram tatili düzenli maaş sosyal güvence ....... Bunların hepsi latife Asıl yarın ne olacak kaygısından kurtulmak istiyorum .......

Ben devlet güvenceli , yeni bir hayat İSTİYORUN nerde ve nasıl olursa ........ya siz

Kalender ŞAH çok güzel özetlemişsin.

hayat insana birçok şeyi yaşattırıyor şükür nefes alıyoruz ama hem maddi hem manevi çok şey de yitiriyoruz
Kalender, ya siz demişsin ya... ben yeni bir hayat elbette istiyorum aslında hedefleri gerçekleştirme yolunda ilk adım olacak iş... işim olursa diğer şeyler için de kapı açılmış olacak inşallah... tabii Rabbim önce sağlık versin
inşallah hakkımızda hayırlısı olur

atanalımda (İŞALLAH)bi çaresi,kolayı bulunur

ben kendi yaşadığım şehir dışında tercih yapmayı düşünmüyorum.Buradaki düzenimi bozupta tekrardan bir düzen kurmam biraz zor benim için

Kimse baska sehirde olmak istemez sonucta kendi sehrinizde hem maddi hem manevi anlamda daha mutlusunuzdur baska sehir demek güçlükler demek bende kendi sehrimi yazacagım .

ben yerleşeyim fizanada olsa gideceğim.Şu an çok şükür bir işim var ama bankacılık sektörü kafamda beyaz saç kalmadı tıkanmadık damarım kalmadı parmak göz ne varsa kaybettik sitresden yeter artık diyorum !

1 seneyi geçti, yalnız olmak zor. hele bedenen sıkıntınız varsa işler dahada zor.

skolyozun çaresi vardır yoktur bilmem şennur ama mutlu olmanın çaresi var...

Kalender ŞAH;

Bizi mükemmel bir şekilde özetledin gerçekten Tebrik Ediyorum Kardesim HELAL OLSUN !!

Gercekten işimiz zor arkadaşlar... Mersin tarafına atanan olursa, bende buralarda olursam yani başka ile atanmasam gelen neyse arkadaşlara yardım edebilirim.

inşallah bizim gideceğimiz illerde de arkadaşlarımız bizlere yardımcı olur.

Bu konuyu genelleştirelim ki gittiğimiz illerde ortada kalmayalım...

tercih yaparken herkes hesabını kitabını yapacak bir anlık gaza gelip istemediğiniz yerleri yazıp oralar çıkıncada kara kara düşünmeyin,fazlada gözünüzde büyütmeyin insanoğlu herşeye alışıyor tabii özür durumunuzuda göz önüne almak gerekiyor Allah herkesin gönlüne göre versin..

f1r1lduck;
çok teşekürler ... Arkadaşım Bu mesajın çok büyük moral oldu...

mesutttt;
çok teşekürler mesut,o sizin güzelliğiniz, özürlülerin iyiliği ve aydınlaması için yazıyorum , çoğu kez çok sert çıkışlar alıyorum ... ama olsun kıymet bilenler de var ya......

gul2011;
Sen hayırılıyı istedikten sonra ALLAH işallah en HAYIRLIYI nasip eder işallah ....evet önce şifa ; Bizi En iyi Biz biliriz

bazen aklıma gelmiyor degil...

istediğim ve özelikle istediğim bir şehir var oda erzurum :)

kimse pek istemez ama biz istiyoruz inşallahta cıkar :)

cıkarsa bir kac arkadaşım var okuyorlar onların evine yerleşmeyi düşünüyorum..

ve başka şehir cıkarsa orayada bir ev tutacagım mecburen ve bir odalık eşya almayı düşünüyorum gerisi pek önemli degil..

rabbim hayırlı nasipler cıkarsın inş :)

İşallah kardeşim Allah Kalbine gönlüne ,göre versin .....neyaptığımızı ne yapacağımızı şaşırdık.....Artvin bayburt , kars yazdım sonra vazgeçtim.. yaşaması zor diye.....

Bu tercihler kolumuzu kanadızı kırdı...

rabbim yardımcınız olsun hakikaten cok zor bir durum..

inş bir an önce şu badireleri bir atlatabilseydik..

korkmayın inş atanın gerisi gelir korkunuz yersiz ALLAH yardım ediyor..

ÖMSS ile Yşadığınız İl dışına Atanmaya HazırmısınızÖMSS Belkide yeni bir başlangıç olcak ...... yada son ...Her başlangıcın bir sonu vardır...

Arkadaşlar ÖMSS Tercih Kılavuzları Hala yayınlanmadı , Yayınlandığın dada tahmini 15 - 20 Tane farklı kurm il tercihi yapacağız.
Bu tercihlerin çoğu yaşadımız il ve çevre olacak .......
Ya YAŞADIĞIMIZ ile Atanamzsak OZAMAN Yeni bir başlangıca Hazırmısınız ...
SEN ,BEN ,O Yeni bir hayata hazırmıyız ?...

Bu soru ÖMSS Ye kayıt olduğum ilk günden berri kafamı kurcalıyıp duruyor ......
Yeni bir hayat yeni bir başlangıç düşleyip ,tasarlıyıp duruyorum.....
Çok başarılımıyım diğilim. Şu an kurulu bir düzenim var .
Esnaflıkla uğraşıyorum işlerim iyimi pek iyi diğil.,
Özrüm çoğu zaman önüme,işlerime engel; İşlere Bazen bedenen yetiyorum ....
Bazende RUHEN.... Gücüm Tükendi.....
Maddiyat Onu hiç Söylemiyorum Bile.. Madiyatı iç açıcı değil....
Sosyal Yardımmı.....Özürlüler İÇİN koskep ŞU BU kıredisi diyorlar ya hikaye ...
YARIN Baş vursanız Bindereden bin su getittirirler .....Alırmısınız bilmem ..zor
Bunların Üstüne Özürlüler için esnaflık gerçekten çok zor .
Hem bedenen hem ruhen ,hem maddi ,hem manevi ...zor
Olsun Rızık derdi ...YAŞAM MÜCADELESİ.... Nefes aldıkca varız .....

Bundan yıllar önce 2022 ye baş vurdum İŞLERİM bozuldu , mağdur düştüm geçinemedim,OZAMANLAR ÖZEL SEKTÖRDEDE özürlünün iş bulması nerdeyse imkansızdı ...sağlamlar boştaydı özürlü ne yapsın....
2022 den istenilen tüm evrakları eksiksiz gönderdim
cevap aylar sonra :Red geldi ....
Onların deyişiyle muhtaç diğilmişim .....
Burdan gönderdiğim İL ÖZEL İDARESİNİN vb Kurumların muhtaçtır yazıları HİÇTE önemli diğilmiş ....
Bu Kararı onlar rahat koltuklarında huzurla vermişler....
Onları ALLAHA havale edyorum benim hakkım helal değil ....
Zor günlerdi geçti kara gün hep kara kalmıyor ....
Şu an ; Günde 12 veya 13 saat arası çalışıyorum ,cumartesi pazar dahil .
Nerdeyse hiç iznim yok ... yinede işimi seviyorum rabbim bir iş nasip etmiş , ALLAH olmayan arkadaşlarıma nasip etsin RABBİM bir rızık kapısı açmış bin şükür ....
Ama artık yoruldum bedenim ve ruhumda yoruldu ,Bir Devlet Kurumunda Çalışmak Memur olmak,cumartesi pazar izini bayram tatili düzenli maaş sosyal güvence ....... Bunların hepsi latife Asıl yarın ne olacak kaygısından kurtulmak istiyorum .......

Ben devlet güvenceli , yeni bir hayat İSTİYORUN nerde ve nasıl olursa ........ya sizs de gerçekte yoğunlaşamamız konuları es geçiyoruz ...şurda sayılı gün kaldı ...

Kısa sürede okadar çok şey değiştiki....ya Şimdi...Bunun Cevabını Bende Bilmiyorum...O zaman Yanımda olanlar BUGÜN YOK .....O GÜN BENİM OLANLAR ....Bugün YOK ...
Ömss Yeni bir Başlangıçmı yeni Bir sonmu...... Böylde Bir Başlık Atmıştım....ÖMSS süreci 8 yıllık EVLLİĞİMİN SONU oldu Nedsem Boş olacak ve öleceğin önüne geçilemiyor GAYIBI İLLAHİ(GAYİBİ yanlız ALLAH bilr )....İşallah Atnırızda Yeni Bir Başlangıç olur yoksa işimiz zor.......Bazen herşey çok iyi olsun diye uğraşırken herşey Dahada Kötü oluyor ve zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor...Ben ömss ye hazırlanırken Tek isteğim ailemi ,eşimi daha iyi şartlarda yaşata bilmekti bu gün ne ailem var ne de Eşim .....Şimdi yeniden Hyata devam edebilmek için istiyorum ...Kolay olurmu Bilmem....Kalender ŞAH....

Üst Alt