Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih formunda eczacılık yok. Ben tercihimi nasıl yapmalıyım?

nuwanda

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Eczacıyım ve bugün açıklanan tercih listesinde pek çok mesleğe kontenjan varken devletin ihtiyacı olduğu halde, 1 tane bile "eczacı" kontenjanı açmadığını üzüntüyle gördüm. Sınav için boşuna hazırlanmışım ve boşuna umutla beklemişim aylardır. Lisans ön lisans vs. benim durumumda olan ve mesleğine dair kontenjan çıkmayan kimler var ? Bu konuyla ilgili ne yapabilir derdimizi kime anlatabiliriz ? Herhangi bir tepki göstermezsek 2. atamada yine mesleğimize dair kontenjan çıkmayabilir. Bir bilen yol gösterirse sevinirim.

önce hastanelerdeki gih kadrolarını tercih edin.sonra eczacılık ile ilgili bir birime zamanla geçiş yapabilirsiniz.

Teşekkür ederin yorumlarınız için.
Turkuaz - Gih kadroları çok çok kısıtlı sayıda ve 70 puanla genel kontenjana girebileceğimi düşünmüyorum. Ebeler, veterinerler yada biyologlar 40-50 puanla mesleklerine yerleşirken ben neden işletmeci iktisatçı yada arkeologla mesleğim dışında bir kontenjan için yarışayım ?

Barok - Sağlık bakanlığına başvurumu nasıl yapmalıyım ? Elden dilekçe mi? yoksa telefon mu ?

Üst Alt