Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih kılavuzunda bulunan 'Tüm ilçeler' seçeneğinin anlamı nedir?

foradream

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
TÜM İLÇELER derken ne denmek isteniyor?. tüm ilçelerinden herhangi bir yere atanabilinir mi

Sanırım taşra teşkilatı demek. Yani şehir içinde her hangi bir yer olabilir.

Tüm ilçeler

Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. ÖMS tercih klavuzunda yer alan ilin devamındaki tüm ilçeler ifadesi ne anlama geliyor.
Örnek olarak ben çanakkaleden bi kurum yazmak istiyorum bu kurum 5 kişi olsun. çanakkalenin 11 tane ilçesi var bu durumda her ilçeye 5 kişimi alınacaktır yani toplam 55 kişi yoksa çanakkale ve bütün ilçeleri için ayrılan sayımı 5 tir.
Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cevap yazın.
Şimdiden teşekkür ederim.

Hak dostu yani 5 kişi il müdürlüğüne gidersin il müdürlüğü seni hangi ilçede açık talep varsa oraya yollar bu arada kaç puan aldın öğrenim durumun nedir?

Çanakkale ve tüm ilçeleri için ayrılan kadro 5 tir.Talep doğrultusunda bu 5 kişiyi ilçelerde göreve başlatabilirler.

atanılacak ildeki her yere gönderilebilirsin demektir.

evet dediğin gibi olmakla beraber atandığın ilin il müdürü isterse seni ilçene de verebilir egel durumu nedeniyle.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Fakat benim kafamdaki soru işareti hala gitmiş değil. mademki çanakkale ve ilçeleri için toplam 5 kişiyse burdaki TÜM İLÇELER ifadesi çok saçma. Şöyleki her ilçeye 1 kişi alaım 5 kişiyi 5 ilçeye verdik. Geride kalan ilçeler ne olacak. Eğer geride kalan ilçelere personel alamıyorsak TÜM İLÇELER ibaresi yerine getirillmemiş oluyor.

83 muhasebe

ARKADAŞIMyanlış yorumluyorsun. tüm ilçeler oloarak tercih yaparsan bu demek oluyor ki''ben tercih ettiğim ilin harhangi bir ilçesine atanmayı kabul ediyorum'' demek oluyor. senin ilinde 5 kişiyse bu beş kişiyi herhangi bir ilçesine atayabilecekleri gibi kendi ilçesinede atayabilirler.

her şeyi kafanıza takmayın yoksa hayat çekilmez hale gelir. 5 kişi demişse 5 dir

Ertuğrul hocam senin cevap tam yerinde bi cevap. Evet bencede kafaya takmaya değmez...

gerçek hak dostları her zaman tevekkül eder sebeplere sarılır inşallah sizde öyleysinizdir.

iki gündür okuyorum forumları kuracılar nasıl tercih yapcek bişi anlamış değilim:confused:

tercih konusunda biligi

Kadro kodu Kurum Kadro unvanı Sınıf Adet

10020122423 meb hizmetli Gaziantep tüm ilçeler YH 11

10020122121 gıda bakan. Veri hazırlama ve kont. İşletm. GİH 1

10020121809 gıda bakan memur tüm ilçeler GİH 2

10020121335 diyanet memur merkez GİH 1

10020121011 aile ve sos. Hizmetli Gaziantep merkez YH 1

Bunlar seçebilicegim kadrolar kas erimesi hastasıyım ve de tekerlekli sandalye bagımlısıyım.Gaziantep merkezi tercih etme drumundayım ancak tüm ilçeler derken ne kastediliyor ve de bu kadrolardan hangisi benim durumuma uygun olabilir.

Tüm İlçeler ibaresinin anlamı nedir?

tekirdag tüm ilceler 1 kisi

bu bir kisi hangi ilce nası anlayacağım

tekirdağın tüm ilcelerine mi atanacagım

yoksa belli bi ilceye mi

tüm ilçeler dediğinde, o şehirin tüm ilçelerinden herhangi birini kabul etmiş sayılırsın

yani tekirdagın 8 ilcesi olsa 8 kontenjan mı var simdi ? hepsine 1 er tane

arkadaşım tekirdag iline bi tane hizmetli tüm ilçeleri demek atanınca tekirdag ilçelerinede gönderirler anlamında,yani sen ilçesinde isen seni ordaki ilçeye yerleştirirler..o ilde başka alım olmaz çünkü 1 kişi tüm ilçeler için geçerli..

huderix istedigim ilce hangisi göremez miyim . sonucta memleket deilse kira derdi var vb

senin isteğine göre atayacaklarını sanmıyorum. Sonuçta herkes memleketinin dışında bir yeri yazıyor. Tüm ilçeler yazan yerlerde seni hangi ilçeye atarlarsa kabul etmiş olursun.

tercih rehberi 1 1 1 1 diye gidiyor

bu kadar az kisi mi alcaklar yoksa ilce carpımıyla 7 8 kisi alcaklar mı

Üst Alt