Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih kılavuzunda yer alan bilgisayar işletmeni hakkında..?

Konular
45
Reaksiyonlar
29
merhaba arkadaşlar...
ÖMSS tercih kılavuzunda yer alan bilgisayar işletmeni hakkında bir sorum olacak...
ben 29 ağustos 2012'de halk eğitim merkezinden bilgisayar işletmeni sertifikası alacağım...elimde daha önce almış olduğum bilgisayar işletmeni sertifikası yok...şimdi tercihleri yaparken özel şartlar içerisinde bulunan bilgisayar işletmeni sertifikası olan yerleride yazsam ve atamam olsa bir sıkıntı olurmu??? kılavuzda bu konu hakkında bilgi bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkür ederim...

Bence yerleştirme son başvuru tarihi itibariyle bu belgeye sahip olman lazım. Sen daha sonra alacağından bu şartı sağlamamış sayılırsın. Bu durumda da ösym seni yerleştirse bile komisyonda iptal olur atanmam.

kardeşim bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak diye bir kod yok. ancak önlisanslarda bilgisayar ile ilgili bölümlerden mezun olma şartı var yada ben göremedim senin bahsettiğin şartı.

"6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak " diye yazıyor arkadaşım iyi bak aman yanlış tercih yapma...

ben üniversitede okuyorum meb den onaylı bilgisayar sertifikam yok ancak üniversitede 2 dönem bilgisayar dersi aldığımı transkirip ile kanıtlayabilirim.normal kpss atamalarında ki gibi transkrip ile bilgisayar işletmeni kadrosuna atanabilir miyim.yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Bilgisayar işletmenliği sertifikası olanlar şartlara iyi baksınlar. Bilgisayar işletmeni alan kurumların çoğunda böyle bir şart bulunmuyor. Sadece bilgisayar bölümleri başvuruyor. Kızanlar olabilir ama benim şahsen yüzümü güldürdü. Budur adalet

Karne ve transkript sertifikanın yerine geçiyor diyorlar.
Büyük ihtimal doğru fakat arayıp sorup kurumlardan doğrulamakta fayda var.

Traskırıp geçse onu belirtirlerdi.Belirtmedikleri için geçerli olmaz.

açıköğretim fakültesinde debilgisayar dersi var,ama bilgisayar sertifikasıyerine geçmiyor.

bence'de transkript'in geçmesi lazım daha detaylı ve kapsamlı alınan bi ders ve gecerli bi notla bu kanıtlanabilir tabi net cvpı yinede sorarak öğrenmek lazım şuan kimse de kesin bi cvp yok bu konu hakkında..

ösym aday işlemleri sistemine giriş yapamıyorum.

sistem de sorun var nedense tercih yapılmıyor şuan ki durum da hala yogunluk kaç saattir geçmedi artık yarına kaldı tercih.

ben endüstri meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum başvurabilirmiyim

ömss de bilgsayar işletmeni yardım edin lütfen

merhaba arkadaşlar yapacağım tercihde meb den onaylı bilgissayar işletmeni serfikası istiyor bu nasıl olacak ben bilgisayar programcısıyım getirin bana asp,php,xml,c++ yi neye istisoyanız çeviriyim böyle bişe yok ben napmam gerek bilen arkadaşlar yardım etsin bilgisayarla iç içeyiz :S lütfen yardım edin :) bu arada 2001 kodunu bulamadım nedir o
bu arada tüm imam hatiplere çalışmışlar valla olacak iş değil yok böyle dans

yapabilirsin tercihini bende bilgisayar mezunuyum bizlerde sertifikaya gerek yok zaten diploman var

çok teşekkürler bilgi için 2001 kodunuda buldum bu arada :D
kulavuza bakıyorumda valla yazık :(

ortaöğretim kurumlarından herhangi birinden mezun olmak 2001

yav şimdi pişman oldum bilgisayar okuyacağıma imam hatip okusaydım tamamdı :(

kardeş memurlar netten link verişsin verdiğin link 2008 yılında yazılan bi haber konumuzla alakası yok gibi benimde halk eğitimden aldığım bilgisayar operetörlüğü belgem var acaba onla tercih yapabilirmiyim?

syildirim1412;

6225 kodu meb onaylı bilgisayar sertifikası sahibi olmak...

Üst Alt