Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihimi iptal etmek istiyorum..?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
4
Tercih girmiştim şimdi iptal etmeye çalışıyorum fakat olmuyor girdiğim tercihi sil dedim program kodu istiyor halen vazgeçte yapamıyorum ne yapamam gerekiyor ?

Yokmu bir yolu bunun tercih yaptıktan sonra iptal edemiyormuyuz nasıl bir saçmalık bu ya ?

mesafe4272;

:( birdahaki tercihlerde yapmak istiyorum arasam ösym yi bişey fark edermi çok büyük saçmalık olmuş bu ya bir fikriniz yokmu

kesin bilgi budur:Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde
değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi Aday İşlemleri Sistemi adresinden elektronik ortamda
yapacaklardır. Yaptıkları tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali veya mezuniyet
tarihinde değişiklik taleplerini içeren dilekçeler Merkezimizde kesinlikle işleme alınmayacaktır. Tercih
süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır. ÜZGÜNÜM

tercihlerini kaydettiysen geri dönüşü yok

Atanamayacağınız yerleri yazın en güzeli bu olur.

Teşekkürler Benim İçin Kötü Oldu Henüz Mezun Değilim Yani Atansam Dahi Mezun Olmadığım İçin Tercih İptal Olucak Tercih Hakkım 2 Yıl Geçerli Olduğu İçin Şimdi Kullanmayacaktım Neyse Yapıcak Bişey Yok...

Atanmanın %0 şansı olan yerler ile değiştiriver o zaman taho'nun da dediği gibi :)

aynı sorun ben de de var. arkadaşlar puanı 76,3 ün üstünde olup da tek tercik yapacaklar yazarsa çok iyi olur

arkadaşlar sizi yanlış bilgilendiriyorlar. tercihlerinizi istediğiniz igibi silebilir değiştirebilir düzenleyebilirsiniz. lütfen biraz daha dikkatli olun.
tercihlerinizin sırasını değiştirmek istiyorsanız Tercihleridüzenle dedikten sonra sıralamasını değiştirmek istediğiniz tercihin sıra numarasını tıklayın ve getirmek istediğiniz sıra numarasını yazıp kaydet deyin. vazgeçmek istediğiniz tercihe sil eyin dahada olmadı hepsini silip tekrar tercih yapın. değiştiremezsiniz diye bir şey yok.

mesele tercihi değiştirmek değil...yapılan tercihi tamamen silmek...

Puanı yüksekse mutlaka atanır...

arkadaşlar lisans düzeyinde puanı 76,3 ün üstünde olup da tek tercik yapacaklar yazarsa çok iyi olur

alla alla nasıl silinmiyor ya ben tercih yaptım sonradan vazgeçtim sildim siz niye silemiyorsunuz

EnemyHunter;

tercih yaptım..tercihimden vezgeçemiyorum...yani tercih yapmak istemiyorum..
ama olmuyor

Değiştiriliyorsa silinirde yani bende yapacam ama puan düşük bi düya yer var istanbula yakın yerleri yazmak zorundayım napsam napsam diye düşünüyorum ama

Arkadaşım madem iptal edemiyorsun. Sende o zaman diyanette bir yer yaz. Zaten nasıl olsa boş kalacak o kadrolar gelse bile atamazlar böylece sorunun çözülmüş olur.

Bu arada puanın kaç ?

eğer tercihinizi silmenizin tek nedeni buysa zaten birkez daha düşünmelisiniz. sınav iki yıl geçerli fakat zaten geçen yılki puanla şuan atama yapılıyor.kanuna görede senede bir defa atama yapılabilir diye 2013ün beklendiğinibiliyorum ben. yani 2013 yılında bir defa atama yapılabiliyorsa puanınız yanar. bunu iyice araştırın bence puanınızın yanacağı ihtimali varsa tercih yapmış olmanız daha doğru.

Üst Alt