Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihinden sonra atanılan yere gitmek zorunda mıyız?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
örneğin hayırlısı ile yarın çıkacak tercih formunu doldurdum. tercihlerimi seçtim sonuçlar açıklandı bana yaşadığım şehirden 1000km uzakta bir yer geldi yada yaşadığım şehirde bir kurum geldi ben gitmek zorundamıyım .
gitmesemm tercih ettip kazandım diye bi sakıncası varmı yani bir dahaki tercihde bişey olurmu.

hiç bir sakıncası yok,zamanında atandığın kuruma evrak götürmediğinde zaten ataman otomatikman iptal olmuş olur..

öncelikle neden istemediğin sana 1000 km uzakta bir yeri seçiyosun. gidebileceiğin yerleri seç. gitmek zorunda değilsin ama senin o gitmediğin yer boş kalacak. sen en iyisi gidebileceğin yerleri seç

normal lise mezunuyum genel özurlu olarak girdim sınava 70 puan aldım...
olurya belki bir yer gelir hakkımda hayırlısı
allah herkesin gönlüne göre versin.

öncelikle neden istemediğin sana 1000 km uzakta bir yeri seçiyosun. gidebileceiğin yerleri seç. gitmek zorunda değilsin ama senin o gitmediğin yer boş kalacak. sen en iyisi gidebileceğin yerleri seç

yanlış anlamayın.. gitmeyeceğimden değil hayırlısı ile bir yer yazarım inş.gelir
ben olurda öyle bişey olursa diye illa bendeğil başka birinin başınada gelebilir ..
belkideyanlışlıkla yazabılırsınız bır yerı

İyi araştırın analiz edin gitmek isediğiniz yerleri yazın, yok benim için fark etmez neresi olursa olsun giderim derseniz ozaman her yeri yazın bencede imkanınız el veriyorsa bögle yapın yazın gidin en fazla 2 sene orda durusunuz 2 sene sonra istersiniz taynınızı gelirsiniz. Aklımda şöyle birşey kalmış nerde okudum hatırlamıyorum ama tercih ederde atanır ve gitmeseniz hakkınız ölebilir 2 sene içindeki tercihlerde tercih yapma hakkınız olmaya bilir iyi araştırın ona göre yapıyın tercihlerinizi. Yarın kıavuz yayınlandığında netlık kazanır herşey... Herkezin hakkında inşallah en hayırlısı olur..

Ağır özürlü biri tercihini nasıl yapmalı ? Başka bir ile atanırsa nasıl olur ? Bir başkasın yardımına muhtaç olan tek başına nasıl gider …

foton22;
bunu benzer bi çok soru var ...
inş. yarın çıkar

Atandığınız yerde göreve başlamaz iseniz 2 yıl tercihte bulunamazsınız bunu da göz önünde bulundurun. Ayrıca gitmek istemediğiniz yerleri seçmez iseniz o şehirleri seçen arkadaşların önünü tıkamamış olursunuz.

atanıpta gitmeyenler 2 yıl tercih yapamaz. bu osym sitesindede var. gitmeyeceğin yerleri neden yazıyorsun ayrıca? senin atanıpta gitmediğin yere gitmek isteyen o kadar insan varki! 2 yıl tercih için beklemektense gider 2 yıl orada kalır sonra istediğim yere atanırım daha iyi şahsi düşüncem. Mantıklı olmak gerek

ben atanınca kasç yıl sonra tyin isteyebılırım acaba..

derecelere filan yakılmayın yahuu.. maaş yönünden 20 tl fark anca..

ben acaba
meb hizmetlı kadrosunu atanırsam ne kadr maaş alırım ...

2.1 Adayların Dikkatine!
"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında
Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu herhangi bir kadroya
yerleştirilen adaylar (yerleştirilen, yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirilen ancak
yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen ya da yerleştirilerek ataması yapılan), daha
sonraki merkezi yerleştirme işlemlerinde yerleştirmelerine esas alınan puanla başvuruda
bulunamayacak; kura ile yerleştirilenler ise bir sonraki kura ile yerleştirmeye başvuramayacaklardır.
Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.
Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirilmek için yapılacak başvurularda uyulması
gereken genel ve özel koşullar aşağıdadır. Tercihler yapılmadan önce aşağıdaki koşulların dikkatle
okunması son derece önemlidir."

Tercih yapmadan önce Kılavuzun başındaki açıklamayı okumadan buraya başlık açan arkadaş memur olmayın. Sizin gibi bir sürü memur var. Bir de sizler vatandaşın başına bela olmayın.

naser34;

konun nezaman açıldığına bakmadan yorum yaznarkadaş sende memur olma senin gibi memurda çok var bu memlekettet..
kolay gelsin..

hizmetli olursam ne kadar maaş alırım.

arkadaşlar tercih yapılan yere gitmek başvurmak zorunlu değil ama eğer gitmezseniz iki yıl tercihte bulunumuyorsunuz. tercih kılavuzuna göre.

xcoll,
Evli-bekar eş çalışıyor- çalışmıyor çocuk var yok önemli etkenler maaşta ..
Bekar iseniz en az 1520 tl maaş alırsınız
Evli 1 çocuk ve eş çalışmıyor ise o zaman 1800 yakın maaş alırsın.

officer;

ciddimisin evli birde çoçuğum var 1800 maaş çok iyi bence ..
mebde hizmetli olcağım kara verdim.

atanman gelir ve sen gitmezsen 2 yıl tercih yapamıyorsun

Gitmiceğiniz yerleri boşa yazıpta başkalarının haklarını yemeyin gidebilceginiz yerleri yazın... Hayırlı gunler...

ben hizmetli olarak göreve başlarsam ne kaar yıl sonra tayın ısteyebılırım acaba

Meb de hizmetli olacak engelli kardeşlerim lütfen tercihlerinizi dikkatli yapın... sonra ben engelliyim ama beni aşan işleri veriyorlar demeyin.... burada daha öncede konusu çok tartışılan mebin lise düzeylerini hizmetli alması ve engelliyiz bize o işleri vermezler diyenler bu sınava o kurumdan memur kadrosu olan başka kurumlara geçmek için girdi. onun için meb de hizmetli kadrosu işini iyi düşünün.....

yardımcı hizmetli ne iş yapar acaba? oturacak bir iş olsa iyi

ben şimdi mebde hizmetlı kadrosu ıle baslarsam ....

örneğin bana ne iş verırlerki..

mesela yapamayacagım bir iş verirlerse illa yapmak zorundamıyım .. yapamıyorum derim.. n olacak beni iştenmi çıkrtacaklar

arkadaşlar hizmetli kadrosu ne verilirse onu yapmak zorunda.. ben engelliyim bana onu vermezler demeyin. meb de hizmetli kadrosunda olup okullarda kömür yakan, sınıf temizleyen cam silen ne geliyorsa bunları kapsar meb de hizmetli olanlar lütfen tecrubelerini yazsınlar millet bilinçlensin.

halen aynı yerdesiniz arkadaşlar yaa.. yapamma diyince ne olur biliyormusunuz.... ilk başta seninle aynı işi yapan biri varsa o mırıldanmaya başlar o yatıyor ben çalışıyom diye.. bide ben o işi yapmam dendimi amir seni gözden cıkarır en kıl işlere iteler... iş yapmam deme lüksünüz asil olana kadar yok denecek kadar az.. engelli olsanda olmasanda
asil olunca en azından başka okula tayin istersiniz.... neden MEB de hizmetli olanlar bu sınava başvurdu acaba... bi sorun aynı duruma düşmeyin...

Üst Alt